ΟΙ...ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!!!

• Οι δημοσκοπήσεις αλλα λενε...
• Ετσι, θα βρουν τα λεφτα!
• Ειναι...ντερμπι!

          
 Ναι!
           Ναι, υπαρχουν καθημερινα, πολλες δημοσκοπήσεις! 
           Καθε εταιρεία "βγάζει" και απο μια! 
           Και φυσικα, οτι..."πληρώσεις παιρνεις"! Καλές και Αγιες οι εταιρείες, αλλα τα...αποτελέσματα που, τελικα, δίνουν ειναι...εύθραυστα!!! Μπορουν ανα πάσα στιγμη να...ανατραπούν! Και αυτο, "το...εργο το εχουμε δει χιλιάδες φορες...", οπως λενε, παραδέχονται πιο σωστα οι ιδιοι οι πολιτικοι!!!
           Ενα ειναι γεγονος, οτι η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση ειναι αυτη, που γινεται, το βράδι της Κυριακής, μολις μετα την ψηφοφορια, ανοίξουν οι κάλπες! Αυτη την δημοσκόπηση,  ναι ναι, δεν μπορει ΟΥΔΕΙΣ να την αμφισβητήσει!!!
           Τωρα!
          



 Τωρα, εαν πάρουμε μια απο τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποιες "είδαν, βλέπουν το φως της δημοσιότητας", θα δουμε οτι τιποτα δεν εχει αλλάξει!.. Τα πραγματα εξακολουθούν να ειναι ιδια, τοσο για την Νεα Δημοκρατια, οσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ! Η καθε πλευρα "πιστευει", πως ειναι πρωτη και με...διαφορα!!!
           Ενα παντως ειναι βέβαιον, πως και σε αυτές τις εκλογες η ΝΔ θα ειναι πρωτο κομμα, εστω και με μιση μονάδα! Ο κοσμος, που πέρασε τοσα πολλα, πλεον θελει την ηρεμία του! Και αυτη, μονο η Νεα Δημοκρατια μπορει να του την δώσει!
           Οπως μου έλεγαν το πρωι της περασμένης Κυριακής, πίνοντας τον καφε μας, υψηλόβαθμα στελέχη-συνεργάτες του πρωθυπουργού, "μια εβδομάδα πριν απο τις Αυτοδιοικητικές εκλογες και ο ΣΥΡΙΖΑ, οχι μονο δεν κατάφερε να 'κλειδώσει' καποια διαφορα (οπως έλεγε οτι εχει, ο ίδιος!!!) που δήθεν εχει με την ΝΔ, αλλα ξεκαθα φαίνεται οτι θα ειναι (οι εκλογες...) ντερμπι!"!!!  Και ετσι ειναι...
           Ο ΣΥΡΙΖΑ, χάνει καθημερινα, απο...αυτογκόλ δικών του βασικών παικτών!!! Και αυτη ειναι η αληθεια, οσο και αν θελουν και αν προσπαθουν,εκει μέσα στην Κουμουνδουρου να μην την δέχονται!
           


 Οσο...πεφτουν τέτοιες "βόμβες", οπως αυτη που...έριξε πριν απο λιγες ημερες ο καλος μου  φιλος και δάσκαλος μου στην πολιτική και ιδιαιτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Μανώλης Γλεζος (και βεβαια πολλών άλλων στελεχών του και ακομα αυτού του ίδιου του Αλέξη Τσιπρα!!!) δεν μπορει, δεν πρόκειται να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ!..
           Υστερα απο την δήλωση του Μανώλη Γλέζου λοιπον, οτι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βρει χρήματα με εσωτερικό δανεισμό, δηλαδη με μεγαλη φορολογία, ο κοσμος φοβάται πια οτι ολα οσα κατάφερε με θυσίες, θα γκρεμιστούν! Και θα μείνει και παλι στον...άσο!!!
           Οι...μετρήσεις συνεχίζονται! 
           Και τα...αυτογκόλ, απο τον ΣΥΡΙΖΑ, "πεφτουν βροχη", προκαλώντας σύγχυση στους πολίτες!!!
           Ψέματα ειναι;
           Ε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου