Ο...ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

• "Ποιον θα ψηφίσουμε ρεε;"!
• Ειναι...νούμερο!
• Δύσκολη η επιλογή...

     
    
Σε λιγες ώρες θα ψηφίσουμε!
           Ο...πόλεμος των υποψηφίων συνεχίζεται! Ενας πόλεμος με πολλα και...ύπουλα κτυπήματα απο κάποιους υποψήφιους! Δεν ξερω αν επιτρέπονται σημερα τετοια κτυπήματα! Εκεινο παντως που γνωριζω και μαλιστα πολυ πολυ καλα, ειναι το γεγονος οτι "τέτοιες μέθοδοι υπήρχαν παντοτε..."! Και ηταν αυτές, που τελικα "έφερναν το αποτελεσμα πιο καποιοι αλλοι επιθυμούσαν"!
           Καθε πόλεμος εχει και τις...παράπλευρες απώλειες!!! Ε;
           Οι..."κεντρικές ομιλίες" των υποψηφίων Δημάρχων, ειναι...,βρισκονται πιο σωστα, στην κορύφωση τους! Ειναι αυτές, που παρουσιάζουν την...τελική θεση τους για ολα τα "ανοικτά", η τα "κλειστά" προβλήματα της περιοχής τους! Το τι ακούμε δεν λέγεται... Χιλιάδες τα "ΘΑ"! Ενω η "λάσπη" που εκτοξεύουν εναντίον των αντιπάλων τους ειναι επικίνδυνη για όλους! Και δεν ειναι λιγες οι φορες, που...επιστρέφει στους ίδιους! Κανω λαθος;
           Και ενω ολα αυτα συμβαίνουν, λιγες ώρες πριν εμεις με την ψήφο μας, αποφασίσουμε για το μέλλον της πόλης μας, ειναι γεγονος οτι οι περισσότεροι δεν εχουν ακομα αποφασίσει!!! Ετσι ολα θα κριθούν την τελευταία στιγμη! Και αυτο ειναι το επικίνδυνο, στην όλη υποθεση...
           Εκατοντάδες άνθρωποι με σταματούν καθημερινα, στο δρομο και με ερωτούν...
          
 http://www.pokethe.gr/images/ekloges123.jpg




 "Αληθεια κ. Κοντονή, ποιον θα ψηφίσουμε;"!
           "Εσεις ποιον μας προτείνετε;"!
           "Ποιους βλέπετε στον δεύτερο γύρο;"!
           "Γιατι, εσεις δεν είσαστε υποψήφιος;"!
           "Διαβάσαμε αυτα που γράφετε και δεν διαφωνούμε μαζυ σας..."!
           Με ολα αυτα τα ερωτηματα να..."πετούν" και να ειναι αναπάντητα για πολλους, πλησιάζει η ώρα της κάλπης! Η ώρα της τελικής κρίσης! Η ώρα η δικη μας! Γιατι τωρα εμεις αποφασίζουμε! Ναι! Εμεις, παίρνουμε την τύχη της πόλης μας στα χέρια μας! Ειμαστε, οπως καταλαβαίνετε για μια ακομα φορα "ο κυρίαρχος λαος"! Αχ! Ποσο μου αρέσει αυτο "το κυρίαρχος λαος", δεν λέγεται! Μονο που το ακούμε δυστυχως καθε τέσσερα χρονια! Και τωρα, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γινεται,  καθε πεντε χρονια, δυστυχως!
           Ειναι γεγονος, πως η επιλογή ειναι δύσκολη! Και ειναι επειδη σε μια πόλη ολοι γνωριζόμαστε! Ειμαστε φιλοι... Αφήστε που υπαρχουν καποιοι κολλητοί μας, που..."κατεβαίνουν" με τον Συνδιασμο ενός...,κάποιου, που εμεις δεν...πάμε! 
           Τοτε; Τοτε τι κανεις;
           Ειναι ενα εύλογο ερώτημα, που...κυριαρχεί! Οχι ομως και...αναπάντητο!
           Αλλωστε παντοτε σε τέτοιες περιπτωσεις η επιλογή ειναι δύσκολη!
           Στις Τοπικές, τις Αυτοδιοικητικές Εκλογες, τα Κόμματα παίζουν, για την ακρίβεια εχουν τον... "μικρότερο ρόλο"!
           "Ειναι νούμερο", αυτος λενε οι αντίπαλοι! Και προσπαθούν, εστω και την τελευταία στιγμη να μεταπεισουν κάποιους και να τους φερουν με τα...νερα τους!
           Ο...πόλεμος συνεχίζεται μέχρι και το...κλείσιμο, η μάλλον το...άνοιγμα της κάλπης!!!
           Και...
           Για να δουμε, τι θα...βγάλει τελικα!  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου