ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

• Η δικη μας ώρα!
• Τα ψέματα τελειώνουν!
• Με το χερι στην καρδια...

     
    
Κυριακή κοντή γιορτή!
           Ολα κρίνονται σε μερικές ώρες!
           Εμεις πια κρατάμε το αυριο της πόλης μας! Και πρεπει να αποφασίσουμε, με δεδομένο το συμφέρον, οχι  το δικο μας, αλλα μονο του συνόλου! Σε αυτές τις εκλογες, εστω και αν (τούτη την Κυριακη 18 Μαΐου 2014) ειναι μονο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Περιφερεια και Δήμος) παίζονται πολλα! Και κρίνονται πολλα!
           Δεν ειναι ψέματα, οτι σε ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια, σε όλους τους Συνδιασμους εχουμε άτομα, υποψήφιους που ανήκουν σε διαφορες πολιτικές παρατάξεις! Ετσι η επιλογή μας ειναι, γινεται. περισσοτερο δύσκολη!
           Με τις Αυτοδιοικητικές Εκλογες δεν...αλλάζουμε Κυβερνηση!
           Δεν...ρίχνουμε τον Σαμαρα, οπως λεει, ο Αλέξης Τσιπρας και γενικα η αντιπολίτευση!
           Δεν...στέλνουν ουτε καν, μήνυμα στην Κυβερνηση!
          



Πρόκειται για εκλογες διαχείρισης των προβλημάτων της πόλης μας! Εχουμε την εκλογή λοιπον του Δημαρχου και του Περιφερειάρχη! Καθως και των Συμβούλων τους! Ολοι, ναι ολοι αυτοι, θα αναλάβουν να βγάλουν...,η για την ακρίβεια, να βρουν λυσεις για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την πόλη τους! 
           Αλλωστε ο πολίτης, οι πολίτες τι θελουν;
           Την πόλη τους, να ειναι καθαρή!
           Να ειναι φωτισμένη!
           Και να ζουν ολοι, με ασφάλεια!
           Αυτα, ειναι τα "τρια βασικά στοιχεία" που ολοι μας, επιζητούμε! Που ολοι μας, θελουμε! Ετσι με βάση αυτα τα "τρια στοιχεία", καλούμεθα να ψηφίσουμε μεθαύριο για την εκλογή Δημαρχου και Περιφερειάρχη! Και πρεπει να βγάλουμε τους καλυτεροτερους για το καλο οχι το δικο μας αλλα του συνόλου, οπως εχω πολλες φορες υπογραμμίσει!!!
           Τελειώνουν τα ψέματα! 
           Έφθασε πλεον, (αυτο γινεται καθε τέσσερα χρονια και απο την νεα εκλογική αναμέτρηση καθε πεντε χρονια) η δικη μας ώρα! Ο "κυρίαρχος λαος" (αχ αυτος ο...άτιμος!) λοιπον εχει πια τον λογο!.. Το ζητούμενο ειναι οτι πιστεύουμε, σε αυτα που μας λενε προεκλογικά οι υποψηφιοι, ξεχνώντας ολα οσα την προηγούμενη φορα, μας ειχαν υποσχεθεί και ουδέποτε, ναι ποτε, ουδέποτε, υλοποίησαν! Αυτη δυστυχως ειναι αληθεια...
           Ομως αυτη την φορα θα ψηφίσουμε, ολοι,  με το χερι στην καρδια!
           Τα ψέματα...τελειώνουν!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου