ΤΟ...ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!

• Οι...βιαστικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ!
• Το..."δημοψηφισμα" της Κυριακής!
• Ηττήθηκε η Αντιπολίτευση...

           




Ποτε!
           Ναι! Ποτε δεν πίστεψα σε αυτα τα EXIT POLL, που ουδέποτε "ειπαν την αληθεια..."!!!
           Για την ακρίβεια "ειπαν μιση αληθεια"!!!
           Μαλιστα το βραδυ ειχαμε και το εξής περίεργο... Εγινε...διόρθωση στον αερα του EXIT POLL, επειδη αυτα τα...νούμερα που έβγαζε ηταν υπερβολικά και αντίθετα με την πραγματικοτητα!!!
           Προσωπικα ποτε δεν τα συμπεριέλαβα στις εκπομπές μου, οπως και τις δημοσκοπησεις!.. Ναι
Μπορει για τα κόμματα να ειναι...εργαλείο, οπως λενε, ομως προσωπικα, επαναλαμβάνω, δεν μου γέμιζαν το μάτι! Δεν τα ειχα σε...εκτίμηση!!!
           Εβγαλαν που λέτε στην Αττική την Ρενα Δούρου πρωτη με πεντε μονάδες διαφορα απο τον Γιαννη Σγουρο! Το ιδιο και στην Αθήνα πρωτο, τον νεαρό, "το παιδι" οπως το ειπε ο κ. Ψαριανος, τον κ. Σακελαρίδη με αρκετή διαφορα απο τον κ Καμίνη!
           Βλέποντας αυτο ο ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς!
           Τους χορούς και τα τραγούδια!
           Και ασφαλως τις δηλώσεις! 
           Δηλώσεις που έλεγαν, "μίλαγαν" για μεγαλη νίκη της αριστεράς! Για τον κοσμο, που δεν θελει την...Κυβερνηση και τον...Πρωθυπουργο! Και πολλα, πολλα αλλα!!!
           



Ομως τα...πανηγύρια, το...πανηγυρακι πιο σωστα του ΣΥΡΙΖΑ, κράτησε απο τις επτά εως τις εννέα!!! Γιατι η αληθεια, η αληθινη δημοσκόπηση φάνηκε με τα πρωτα αποτελέσματα οταν άνοιξαν οι κάλπες! 
           Ετσι, είδαμε τον..."βασιλια γυμνό"! Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν, ναι...,ναι, να τα...μαζέψουν στην τηλεοραση! Αλλα ηταν ηδη αργα! Οι πρώτες δηλώσεις-ανακοινώσεις, ειχαν κανει "τον γύρο του κόσμου"!!!
           Η αληθεια ειναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε αναιμική νίκη! Η κ. Δούρου ειναι μπροστα με μια, η μιση μονάδα του κ. Σγουρού! Και ο κ. Σακελαριδης "περασε" δεύτερος μετα τον κ. Καμίνη! Σε όλη την άλλη Ελλάδα, απο τις δέκα τρεις περιφέρειες, η Νεα Δημοκρατια και η Κυβερνηση εχουν τις δέκα!.. 
Το ιδιο και στους Δημους, που η ΝΔ παιρνει τους πιο πολλους!!! Αν αυτο θεωρείται νίκη, οπως ειπε στο...διάγγελμα του ο Αλέξης Τσιπρας, τοτε ζούμε σε αλλη χωρα!..
Ζητησε μαλιστα απο τον λαο, την άλλη Κυριακή στις Ευρωεκλογές, να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, γιατι αυτές, οι εκλογες ειναι...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!
           Ενα ειναι παντως γεγονος.
           Οτι, ο ΣΥΡΙΖΑ, εαν κανουμε σύγκριση με τα ποσοστά που ειχε πάρει στις Εθνικές εκλογες, εχει χάσει! Εχει ηττηθεί κατα κράτος!..
           Αλλωστε, την επόμενη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογες,  οπως δείχνουν τα πραγματα, θα χάσει και την Περιφέρεια της Αττικης και τον Δημο της Αθήνας!!! Και αυτο ακριβώς φοβάται ο Αλέξης Τσιπρας!!!
           Ρεε πως αλλάζουν οι καιροί, για την Αντιπολίτευση!..
           Το....πανηγύρι,  Αλέξη, τελείωσε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου