ΡΕΕΕ...,ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!!!

• Την..."πάτησε", οπως ο ΓΑΠ!
• Σαλιωσε τον φάκελο, για να...κλείσει!
• Γκάφα, που εγινε...πρωτοσέλιδο!

Δείτε τον Τσίπρα να... σαλιώνει τον φάκελο         
  Έπεσε πολυ γέλιο...
           Ναι!
           Γέλασε καθε πικραμένος...
           Και ηταν ολοι εκει! Πρώτες και καλυτερες οι τηλεοπτικές κάμερες, οι οποιες "κατέγραψαν", το περιστατικό και το εκαναν γνωστο, σε ολο τον κοσμο! 
           Ηταν διασκεδαστικό το περιστατικό! Και σε όλους ήρθε στην μνήμη, ενα αλλο περιστατικό στο οποιο πρωταγωνιστής ηταν ενας αλλος πολιτικός, πριν απο λιγο καιρο...
           Η ιστορία γράφεται στο εκλογικό τμήμα, οπου πηγε να ψηφίσει, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσιπρας...
           Πηγε, στο εκλογικό τμήμα την καθορισμένη ώρα για να ψηφίσει... Και ηταν εκει πολλοι! Ολες οι κάμερες, για να καταγράψουν το περιστατικό και οι δημοσιογραφοι για την δήλωση του κ. Τσιπρα!..
           Πήρε απο τους εκπροσώπους το πακέτο με τα ψηφοδέλτια  και κατευθύνθηκε προς το παραβάν. Πριν μπει, περίμενε για καποια λεπτα, μιας και ηταν..."αλλος" μέσα!!! Κατα την διάρκεια της αναμονής, ηταν αμήχανος, ενω άρχισε να...ξεφυλλιζει τα ψηφοδέλτια!!!
          
 

 Οταν ήρθε η ώρα και περασε στο παραβάν, δεν αργησε να κανει την επιλογή του. Εβαλε στον φάκελο το ψηφοδέλτιο και βγήκε αμέσως!.. Κατευθύνθηκε γρηγορα προς την κάλπη! Και λίγα βήματα πριν απο τον...τελικο προορισμο, εβαλε τον φάκελο στο στομα και άρχισε να τον...σαλιωνει, για να τον κλείσει!!! Και εδω ειναι που άρχισε να...πέφτει το γέλιο της αρκούδας! Και αυτο, επειδη ολοι γνωρίζουμε (ακομα και οι πέτρες το ξέρουν...) πως στον φάκελο υπαρχει ειδική κόλλα, ώστε να σφραγίζεται εύκολα, άνετα και γρηγορα! Και αυτο, φαίνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το ειχε ξεχάσει! Την εικόνα αυτη την κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και εκανε τον...γύρω του κόσμου!..
Ολα τα αλλα, ειχαν μικρη σημασια...
           Το περιστατικό αυτο, έφερε στο μυαλο ολων μας μια αλλη...ιστορία, με πρωταγωνιστή τον τοτε πρωθυπουργο τον Γιώργο Ανδρεα Παπανδρεου, ο οποιος οταν ειχε παει επίσημο ταξίδι και σε ένδειξη φιλίας των λαών, πήρε να φυτέψει μια ελιά, την οποια εβαλε μαζυ με την...γλάστρα!!! Και ναι... Ναι, ολοι θυμόμαστε τι ειχε γινει τοτε με την γκάφα αυτη του Γιωργακη!..
           Ακομα, το περιστατικό αυτο του Αλέξη Τσιπρα, ο οποιος σαλιωσε τον φάκελο για να κλεισει, μου θυμίζει ενα ανέκδοτο, πολυ ομορφο πιστευω...
           Ηταν, που λέτε, ενας ολίγον κουτός, υπαλληλος σε ζαχαροπλαστείο, ο οποιος..."ξεσκονιζε" τους κουραμπιέδες, πριν τους...σερβίρει!!! Η, "χτενιζε", τα κανταιφια, για να ειναι...όμορφα!!!
           Η εικόνα λοιπον του...σαλιωματος, εγινε η αγαπημένη ιστορία του Διαδικτύου! Ουτε στημένο να το ειχε ο πρόεδρος του Τσιπρα!..
           Ρεεε...,τον Αλέξη!!!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου