ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ!!!

• Ηταν για...καρπαζιές!
• Ουδεις τους πιστευει πλεον...
• Οι "ωδίνες" της...κάλπης!

           
 

Ρεε ποσο δίκιο ειχαν...
           Ναι!
           Δεν χωρα καμια αμφιβολία οτι οι παλιοι ειχαν απόλυτα δίκιο, οταν έλεγαν οτι "η κάλπη ειναι... γκαστρωμενη"!!! Και πως "ποτε δεν εισαι σιγουρος τι θα βγάλει..."!!!
           Οι παλιοι λοιπον αποδεικνύεται οτι ειχαν απόλυτα δίκιο!
           Ήξερε τι έλεγε, ο μεγάλος Κωνσταντινος Καραμανλης (το χρησιμοποιούσε διαρκώς, οταν οι συναδελφοι μου του έθεταν τετοια ερωτηματα...), οπως και ο ξεχωριστός...,το μεγαλο πολιτικο στέλεχος του ΚΚΕ ο Χαριλαος Φλωρακης, ο οποιος με εκείνη την δικη του προφορά έλεγε, "η κάλπ 'ινε γκαστρωμενη! Δεν 'ξέρεις τι θα...γιννησει!"!!!
           Στη σημερινη σύγχρονη εποχη τα πραγματα άλλαξαν...,η προσπάθησαν καποιοι να τα κανουν πιο άνετα! 
           Ετσι οι γιατροί, οι μαιευτήρες-γυναικολόγοι, εχουν εργαλείο, το ειδικο μηχάνημα το οποιο μας δείχνει το φύλλο του παιδιού! Γνωρίζουμε λοιπον, εκ των προτέρων τι παιδι θα κανει η γυναίκα μας!!!
Ξέρουμε και περιμένουμε τον...,η την εγγονη μας "να έρθει με το καλο!"!!!
           
 

Κατι τετοιο, η περιπου κατι τετοιο, οπως δηλαδη τα "υπερηχογραφηματα", προσπάθησαν να κανουν και οι γνωστες δημοσκοπικες έτραιρεις! Βρήκαν λοιπον τον τροπο. Έφτιαξαν πρωτα τις... απαραίτητες δημοσκοπήσεις (εδω ειναι να...χάνεις τα λογικά σου!!!) και έβλεπες στο περιπου ποιος ειναι μπροστα! Ποιο κομμα προηγείται! Ποια εκπομπη ειναι πρωτη! Και πολλα πολλα αλλα! Ομως σιγα σιγα τα πραγματα άλλαξαν και οι δημοσκόποι, έβγαζαν αυτο που επιθυμούσε,εκεινος που πλήρωνε!!!
           Ομως...
           Ομως κατι έπρεπε να γινει και λιγο πριν το...άνοιγμα της κάλπης! Βρήκαν που λέτε οι ίδιες εταιρείες τα EXIT PΟLLS (εφαρμόζεται σε ολο τον κοσμο αυτη η...μέθοδος!!!) ώστε ο λαος να εχει μια πρωτη...γεύση πριν απο τα πρωτα τελικα αποτελέσματα!!!! Βεβαια η περιπτωση λάθους ειναι, ναι ειναι μεγαλη! Και αυτο αποδείχθηκε περίτρανα την Κυριακή που περασε, οταν "στον αερα" εκαναν..., αναγκάστηκαν πιο σωστα και προέβησαν σε διορθωτικές κινήσεις! Ομως αυτο αποδεικνύει οτι ο κοσμος που ρωτήθηκε έξω απο τα εκλογικά τμήματα τους...παραπλανησε!!! Η, οτι καποιοι εβγαλαν το αποτελεσμα σύμφωνα με τα δικα τους θελω!!!
           Ενα παντως ειναι γεγονος!
           Οτι πια ΟΥΔΕΙΣ θα εμπιστεύεται οποια και αν ειναι τα αποτελέσματα, οσα ανακοινώνονται απο τις δημοσκοπικες εταιρείες! Ετσι θα περιμένουν τις "ωδίνες" της γέννας, της κάλπης συγκεκριμένα!.. Γιατι ολα τα αλλα ειναι για τα...μπάζα!.. Για πολλες...καρπαζιές!..
           Αλλωστε...
           Το...ανεμογκαστρι ειναι οτι...χειρότερο!!!!!
           Η, κανω λαθος;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου