ΤΟΥ, ΤΟΝ...ΕΚΟΨΑΝ!!!

• Απιστευτο και ομως αληθινο...
• Λόγω απουσιων τον...μείωσαν!
• Το...ζητησε ο ίδιος ο Γιωργακης!

          

  Επιτελους!
           Εγινε και κατι καλο, μέσα στην εβδομάδα των "παθών της προεκλογικής περιόδου"!
           Κατι που έπρεπε να ειχε πραγματοποιηθεί, εδω και πολυ καιρο πριν!
           Ο λογος, για τον πρωην πρωθυπουργό Γιώργο Ανδρεα Παπανδρεου, ο οποιος είδε οτι δεν τον "παιρνει", να...παιρνει συνέχεια άδειες απο την Βουλη και με επιστολή του στον πρόεδρο, ζητησε να εφαρμοστεί ο κανονισμός!..
           Ειναι γεγονος, πως εαν στην Βουλη, "έμεναν απο απουσίες", οπως και στο σχολείο, ο πρωην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειχε μείνει απο...απουσίες! Θα ηταν...μετεξεταστέος!!! Ναι! Δεν κάνατε λαθος! Διαβάσατε πολυ πολυ σωστα!..
           Ολα!
           Ολα εγιναν, οπως...ομολογούν καποιοι κακοπροαίρετα στην Βουλη, οπου με αφορμή τις παρα πολλες απουσιες του Γιώργου Ανδρεα Παπανδρεου, πάρθηκε αποφαση και μαλιστα ομόφωνα, "να περικοπή ο μισθός του πρωην πρωθυπουργου, για τις ημερες που απουσίαζε στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους-υποχρεώσεις!"!!!
           




Ετσι εφαρμόζεται ο κανονισμός της Βουλής, ο οποιος προβλεπει οτι "καθε βουλευτης μπορει να κανει πεντε απουσίες τον μήνα χωρις δικαιολογία"!!! Απο εκει και μετα, εαν δηλαδη κάποιος απο τους βουλευτες απουσιάσει περισσοτερες ημερες χωρις αδεια της βουλής, αδικαιολόγητα δηλαδη, τοτε θα πρεπει να φερει...χαρτί απο τον γιατρό! Βεβαια οι μόνες απουσίες που δικαιολογούνται, ειναι αυτές που κάποιος βουλευτης βρίσκεται σε επισημη αποστολή στο εξωτερικό! Ο κανονισμός λεει οτι σε καθε αδικαιολόγητη απουσία κόβεται-"κλαδευεται" ο μισθός του Βουλευτή! Και ο Γιωργος Ανδρεα 
Παπανδρεου τα τελευταία χρονια απουσίαζε σχεδον μόνιμα απο το Εθνικο Κοινοβούλιο, κατι που ειχε δημιουργησει "πίκρα σχόλια" απο όλους τους άλλους!!!
           Βλέποντας ολο αυτο το...σκηνικο, ο πρωην πρωθυπουργος και βλέποντας την μεγαλη περικοπή που του ειχε γινει για τις αδικαιολόγητες ημερες που απουσίαζε απο τις εργασίες του Κοινοβουλίου, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλης, τον Ευαγγελο Μειμαρακη και του ζητά "μετα τις πεντε απουσίες να του κόβουν το ημερομίσθιο, είτε απουσιάζει δικαιολογημένα είτε αδικαιολόγητα..."!!!
           Επιτελους!
           Επιτελους εφαρμόζεται για πρωτη φορα, ο κανονισμός της Βουλής! Κατι που έπρεπε στην περιπτωση αυτη να ειχε εφαρμοστεί απο πολλα πολλα χρονια πριν!!! Ομως εστω και αργα, ο νόμος, ο κανονισμός της Βουλής, εφαρμόστηκε επιτελους!!!
           Και του τον...έκοψαν, του Γιώργου Ανδρεα Παπανδρεου, τον μισθο!!!
           Επιτελους!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου