ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

• Αποψε ολοι στη συγκέντρωση της ΝΔ!
• Η "Γαλάζια Γενια" στο πόδι!
• Να στείλουμε το μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ...

           
 Ναι!
           Αποψε, εκει κοντα στις οκτω, η Νεα Δημοκρατια, πραγματοποιεί την ανοικτή συγκέντρωση της, κλείνοντας ετσι την προεκλογική περίοδο! Μια περίοδο, στην οποια "τα ζήσαμε ολα"!!! Και ναι απο ολα ειχε... Με κυριότερο την λάσπη, την οποια εκτοξεύει ιδιαιτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, προ καθε κατεύθυνση!.. Κύριος βεβαια στόχος του, ειναι η Κυβερνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας!..
           Έβλεπα, χθες τον Αλέξη Τσιπρα στην "μεγαλη" συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, εκει στην Ομόνοια και πίστεψα, οτι την Κυριακη, εχουμε Εθνικές Εκλογες και οχι Εκλογες για το Ευρωκοινοβούλιο! Ειπε τοσα σε βάρος της Κυβερνησης και του Αντώνη Σαμαρα, οσα δεν μπορει να χωρέσει  ανθρώπινος νους!.. Και μονο εκει προ τέλος μίλησε-αναφέρθηκε στις Εκλογες για την Ευρώπη... Και στο τέλος κάλεσε τον κοσμο να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, για να...φύγει η "κακιά" Κυβερνηση και ο "κακο λύκος", ο πρωθυπουργος!!!
           Αποψε!
         



 Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα! Εδω, οπου ο Αντώνης Σαμαρας θα μιλήσει στον λαο, τονίζοντας το προγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλη σε αυτη την κρισιμη περίοδο που περνάει η Ευρώπη! Θα αναφερθεί ακομα και στους αγώνες της Κυβερνησης και του ίδιου, ώστε να βγει η χωρα μας απο το αδιέξοδο! Αλλα ιδιαιτερα θα σταθει στις τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαου για βγούμε απο την οικονομικη κριση! Θυσίες που έπιασαν τοπο! Και τωρα ηδη, βρισκόμαστε στο δρομο της σταθερότητας... Και θα υποστηρίξει οτι δεν θα πρεπει με κανεναν τροπο να δώσουμε το δικαίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ, ολα αυτα να τα γκρεμίσει μέσα σε μια νύκτα!.. Ετσι θα καλέσει όλους τους Ελληνες με την ψήφο τους, την Κυριακη, να δώσουν "αερα νίκης" στην Νεα Δημοκρατια!..
           Ολοι!
           Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα! 
           Απο όλους ακούμε "Παμε Συνταγμα"!
           Ετσι αποψε, ο κατ'εξοχην "ειδικός χώρος για τις ομιλίες των πολιτικών",το Σύνταγμα θα...ζήσει νεες μεγάλες στιγμές, οπως παλια! Οπως τοτε, επι ημερών Κωνσταντίνου Καραμανλη  και   Ανδρεα Παπανδρεου. Αλλα και πρόσφατα, με Κώστα Μητσοτακη  και Κώστα Σημίτη...
           Αποψε, εκει στο Σύνταγμα, οι Νεοδημοκράτες, θα αποδείξουν οτι η Ελλάδα, πρεπει να προχωρήσει τον δρομο της σταθερότητας! Θα πουν οχι στο...πισωγύρισμα που θελει ο ΣΥΡΙΖΑ!
           Ναι στην άνοδο και την σταθερότητα, με Αντώνη Σαμαρα...
           Οχι στο χάος και στο πισωγύρισμα, με Αλέξη Τσιπρα...
           Στο χερι μας ειναι, λοιπον, η άνοδος, η ο αφανισμός της Ελλαδος!
           Την Κυριακή αποφασίζουμε... Και πρεπει να κανουμε το καλύτερο για την Ελλάδα, που ειναι η άνοδος, η πρόοδος και η σταθερότητα!
           Πάμε Συνταγμα...

           
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου