ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

• Το πήρε το μήνυμα η Κυβερνηση...
• Η πρωτια του ΣΥΡΙΖΑ!
• Απο σημερα, η "αποτίμηση"...

          
 Ο χάρτης με τις περιφέρειες-Το χρώμα της Ελλάδας μετά τις εκλογές


Οι εκλογες τελειωσαν!
           Και απο σημερα επιστροφή στην καθημερινοτητα!
           Ο καθε..."κατεργαρης στον πάγκο του...", λοιπόν!
           Περασαν οι εκλογες! Και τα αποτελέσματα ηταν τετοια, ώστε δεν πρεπει να υπαρχουν πανηγυρισμοί, απο καμια πλευρα...
           Ο λαος εδωσε τετοια "νούμερα" και τέτοιες "αλλαγές", που ουδεις περίμενε!!! Ετσι, δεν χρειάζονται εξαλλοσύνες και βεβιασμένες κινήσεις!
           Ναι, η μάλλον μπορει ο ΣΥΡΙΖΑ να νικησε! Η διαφορα, ομως ειναι τετοια, ώστε δεν μπορει κάποιος να την κανει και...σημαία! Αλλωστε δεν αλλάζει τιποτα! Δεν φεύγει, οπως έλεγε σε εκείνη την διαφήμιση του ο ΣΥΡΙΖΑ, με εκεινο το "στις 25 ψηφιζουμε και στις 26 φεύγουν...", δεν φεύγει λοιπον, η Κυβερνηση! Δεν αλλάζει κατι...τρομερά! Οι υπουργοι ειναι στο πόστο τους! Και ναι, ναι  ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί κανονικα!
           Βεβαια, ολοι πήραν το μήνυμα, που ο λαος τους έστειλε! Και ιδιαιτερα η Κυβερνηση! Μια Κυβερνηση που μέσα σε δυο χρονια κατάφερε να βγάλει την χωρα απο τα δύσκολα και σιγα σιγα να την οδηγεί στην ανάπτυξη, την πρόοδο και τη σταθερότητα! Και μαλιστα δίχως την βοήθεια,ναι χωρις την βοήθεια της αντιπολίτευσης, η οποια απο την πρωτη στιγμη στάθηκε, βρέθηκε...απεναντι στην Κυβερνηση και τον Αντώνη Σαμαρα!.. Και αυτο ο ΣΥΡΙΖΑ, το "πλήρωσε"!!! Ο λαος μπορει να του εδωσε μια ανεμικη νίκη στις εκλογες για το Ευρωκοινοβουλιο, αυτο ομως δεν σημαίνει και θρίαμβος! Ουτε οτι οι εκλογες ηταν και δημοψηφισμα!!!
          
 
 Παντως, εαν ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν σε καλύτερη κατασταση και δεν εκανε "φαρμακερά λάθη", τοτε το αποτελεσμα, θα ηταν διαφορετικα! Η διαφορα, δεν θα ηταν τοσο μικρη! Θα ηταν μεγαλύτερη! Και αυτο μου θυμίζει μια ποδοσφαιρική ομαδα η οποια στον τελικο αγώνα και ενω ο αντίπαλος της ειναι στο...χορτάρι πεσμένος και το τέρμα χωρις τον..."πορτιέρο", δεν μπορει να σημειώσει γκολ!.. Ολοι και πιο πολυ ο σεντερ φορ (λέγε με Αλέξη Τσιπρα) σουτάρει αουτ! Πετάει την μπαλα στην εξέδρα...
           Ετσι απο σημερα θα ξεκινήσει η αποτίμηση του αποτελέσματος, των εκλογών! 
           Μια αποτίμηση, απο την οποια η Νεα Δημοκρατια θα βγάλει πολλα και ιδιαιτερα  χρήσιμα συμπεράσματα! Τετοια που ισως φανούν στη συνέχεια χρήσιμα! Μπορει να υπάρξουν αλλαγές σε καποια Υπουργεία... Ισως αυτη η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, να ειναι και "εργαλείο για τους επόμενους χειρισμούς της κυβερνησης και του Αντωνη Σαμαρα, με τους δανειστές μας και τους Ευρωπαίους Εταίρους μας"!!!
           Ομως!
           Ομως αποτίμηση αυτής της μικρής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρεπει να κανει ο Αλέξης Τσιπρας και ολες οι...συνιστώσες του! Να βρεθει, δηλαδη τι έφταιξε και η αντιπολίτευση δεν πέτυχε τον ΘΡΙΑΜΒΟ, για τον οποιο μας μιλαγε συνέχεια!.. Τι και ποιος η, ποιοι έφταιξαν, για αυτο...
           Η διαφορα ειναι μικρη...
           Και αυτο τα λεει ολα!..    
           ΟΥΔΕΙΣ πανηγυρισμούς λοιπον, απο κανεναν!..    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου