...ΑΝ ΕΙΧΕ "ΣΑΡΩΣΕΙ";

• Ευτυχως μας λυπήθηκε ο Θεός!
• Ο...υπερόπτης πολιτικός!
• Ουτε ο Παπαδόπουλος δεν έλεγε τετοια...

      Τσίπρας: Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία το συντομότερο    

Τον είδα στην "απευθειας σύνδεση" με το Προεδρικό Μέγαρο και...ετριβα τα ματια μου!
           Είδα το ύφος του και στο μυαλο μου ήρθαν αλλες στιγμές...
           Τον ακουσα με ιδιαίτερη προσοχη και ηταν σαν να ειχα μπροστα μου, χουντικό ηγέτη!
           Οχι!
           Οχι, δεν ειναι υπερβολη!..
           Τα λεγόμενα του, οι δηλώσεις του, αμέσως μετα την επίσκεψη του-ενημερωση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έδειξαν  ενα αλλο πρόσωπο! Ενα πρόσωπο σκληρό! Αδυσωπητο! Και πανω απο ολα, ενα πρόσωπο χωρις χαμογελο!
           Εναν υπεροπτη αρχηγο!
           "Μην τολμήσει..."!!!
           "Μην διανοηθεί..."!!!
           Ηταν οι λέξεις που χρησιμοποιούσε, ο νικητής των Ευρωεκλογών ο Αλέξης Τσιπρας, στην δήλωση του στους συναδέλφους μου, αμέσως μετα τον Καραλο Παπούλια, ο οποιος οπως είδαμε στην τηλεοραση, τον άκουγε με...αμηχανία!..
           "Μην τολμήσει ο Σαμαρας να βάλει διοικητή στην Τράπεζα της Ελλαδος...", ειπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης, ο κ. Τσιπρας και ολοι οι δημοσιογράφοι...αλληλοκοιζοντουσαν!..
           "Μην διανοηθεί ο πρωθυουργος να στείλει νεο Επίτροπο στην Ευρώπη, χωρις...", τόνισε ο νεαρός Αλέξης Τσιπρας, στους δημοσιογράφους, που τον άκουγαν χωρις να πιστευουν, οτι ολα αυτα τα έλεγε, ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης!
           Και ολοι, οπως ειπαν, ήρθαν στο νου τους, καποιες δηλώσεις ανθρώπων της επταετίας! Και καποιοι πιο...προχωρημενοι δημοσιογραφοι έλεγαν, πως ουτε ο Παπαδόπουλος, δεν μιλαγε ετσι!..
           Τωρα!
           Ο Αλέξης Τσιπρας, "μεθυσμενος" ακομα απο την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, εστω και με αυτο το 3,9%,  δεν εχει καταλάβει οτι δεν ειχαμε Εθνικές εκλογες! Αλλα η νίκη του ηταν για την  εκλογη των 21 Βουλευτων που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλη αυτήν την πενταετία! Κάπου εκει...έμπλεξε τα πραγματα ο Αλεξης Τσιπρας και ειπε...,αυτα που ειπε, με τον τροπο που τα ειπε, οπως τα ειπε!
          
 Picture 0 for Τσίπρας σε Παπούλια: Η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές

Μηπως καποιοι συνεργάτες του και ιδιαιτερα ο Ευρωβουλευτής καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου,  θα έπρεπε να τον ειχαν ενημερώσει οτι το Σύνταγμα, δεν προβλέπει πως "φεύγει" η Κυβερνηση, εαν καποιο κομμα νικήσει στις Ευρωεκλογές!.. Εκει λοιπον το...ξαναμπερδεψε το θεμα, ο Αλέξης Τσιπρας και άρχισε τις απειλές!!!
           Αλίμονο μας, εαν ειχε συμβει και ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε νικήσει με...μεγαλύτερο σκορ! Τοτε, ναι, ναι τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα! Θα ειχαμε διαδηλώσεις! Φωνές! Εξαλλοσύνες! Και ενδεχομένως καταλήψεις στα Υπουργεία! Ευτυχώς μας λυπήθηκε ο Θεος, λεει ο κοσμος και εχει απόλυτα δίκιο! Το φαντάζεστε να ειχε πετυχει μεγαλη νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θα γινότανε σημερα; Ε;
           Αν, ειχε "σαρώσει", δηλαδη!
           Ρεε, καλα λενε, οτι "Ευτυχώς, μας λυπήθηκε ο Θεός"!!!
           Ετσι δεν ειναι;
           
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου