ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

• Τον Ιούνιο ο Ανασχηματισμός!
• Αυριο το ραντεβου Σαμαρα-Βενιζέλου...
• Ξημερώνει μια νεα μερα...

           
Νικησε ο ΣΥΡΙΖΑ!
           Τα πολλα και επείγοντα μηνυματα ελήφθησαν, απο όλους...
           Ναι! Ελήφθησαν και ηδη τα επεξεργάζονται στα κόμματα, ειδικές ομαδες!!!
           Μέσα σε ολες τις...ερμηνείες η Κυβερνηση δίνει την δικη της απάντηση στο μήνυμα που εκείνη πήρε! Ετσι αυριο το απόγευμα οι δυο αρχηγοι που συγκροτούν την Κυβερνηση, πρόκειται να συναντηθούν και να συζητήσουν, ώστε να παρουν τις τελικές αποφάσεις τους...
           Ετσι μέσα στον επόμενο μήνα, θα γινει ενας ευρύς ανασχηματισμός! Ακούγονται πολλα ονόματα, τα οποια θα αναλάβουν τα Υπουργεία! Βεβαια η χωρα μας ειναι ακομα...,εξακολουθεί να προεδρεύει, το πιο σωστο, της Ενωμένης Ευρωπης. Ετσι υπαρχει το ενδεχόμενο σε καποια απο τα Υπουργεία να αργησει ο ανασχηματισμός! Και αυτο επειδη οι υπουργοι προεδρεύουν των αρμοδίων υπουργών της ΕΕ! Και με την ευκαιρια να σας πω, οτι δεν αλλάζει (προς το παρόν τουλάχιστον...) ο υπουργος των Οικονομικών ο Γιάννης Στιυρναρας, τον όποιον..."πυροβολούν" ιδιαιτερα πολυ σχεδον ολοι οι Γαλάζιοι Βουλευτες! Του χρεώνουν την ήττα του Κόμματος τους, στις φετινές Ευρωεκλογες!..
           Τωρα!
          

 Τωρα οι δυο "συγκυβερνητες", ο Αντώνης Σαμαρας και ο Ευάγγελος Βενιζελος, αυριο το απόγευμα, θα συζητήσουν "εφ'ολης της ύλης" και οπως εγινε γνωστο θα μιλήσουν για την "ανανέωση της συμφωνίας οτι δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογες..."!!!  "Αυτο αποκλείεται... Οι πρόωρες εκλογες δεν θα γινουν...", υποστήριξαν και οι δυο, σε στενούς κομματικούς κύκλους!.. Και ετσι ειναι. Δεν πρεπει να..."πέσουν στην παγίδα, που με έξυπνο τροπο, τους στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσιπρας..."!..
           Ειναι γεγονος οτι για όλους ξημερώνει μια νεα ημερα!..
           Η Νεα Δημοκρατια δηλώνει "ικανοποιημένη και ιδιαιτερα (δηλώνει) δικαιωμενη για το αποτελεσμα των Περιφερειακών Εκλογών"!!! Και αυτο επειδη κέρδισε 7 απο τις 13 Περιφέρειες! Και μια ακομα, αυτη της Κεντρικής Μακεδονίας, γιατι "ο Απoστολος Τζιτζικωστας ειναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας..."! Ακομα η ΝΔ "πήρε" τους 26 Δημους στις πρωτευουσες των 51 νομών, έναντι των 6 που "πήρε" ο ΣΥΡΙΖΑ! Να τονισω ακομα πως στο Λεκανοπέδιο, στους 66 Δημους, η ΝΔ κέρδισε τους 29 και ο ΣΥΡΙΖΑ τους 11! Αλλα και στην Θεσσαλονίκη η ΝΔ "πήρε" 9 και ο ΣΥΡΙΖΑ κανεναν!!! Επίσης να προσθέσω, πως στο Αγρίνιο και στη Νάουσα νίκησαν οι "Γαλάζιοι" υποψηφιοι! Κατι που, οπως έμαθα, εγινε υστερα απο 50 χρονια!!!
           Μπροστα μας λοιπον, οι εξελίξεις, που ερχονται, έπειτα απο τις πρόσφατες εκλογες!!!
           Υπομονη...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου