Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!

• Καθαροτερα νερα!
• Η χωρα μας στην τεταρτη θεση!
• "Πρωταθλήτρια" η Κύπρος!

          


 Ουφ!
           Βαρέθηκα!
           Ναι! Ναι, βαρέθηκα να ασχολούμαι καθημερινα με την...στραβή πολιτική! Με τα...καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ και πολυ περισσοτερο με τις..."τζουφιες" απειλές  του Αλέξη Τσιπρα!
           Αληθεια. Γιατι τόση μεγαλη...έπαρση ρεε Αλέξη; Ποιος εισαι; Μπορει να κερδισες, οχι εσυ  αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ, ομως ηττηθηκες! Ναι, ναι, έχασες πόντους! Και αυτο φάνηκε απο το γεγονος, οτι "έπεσε" η Νεα Δημοκρατια!!!
           Άρα; Που βλέπεις την μεγαλη νίκη, οπως τονιζεις παντου;
           Ρεε, ο κοσμος σε πήρε χαμπαρι! Και ημερα με την ημερα θα σε...ανακαλύπτει! Δεν μπορεις να το ξεγελάς παντοτε!!! Ετσι;
           Σημερα!
           Σημερα, δεν θελω να ασχοληθω πιο πολυ με τα...τερτίπια της πολιτικής και των πολιτικών! Θα ασχοληθω με κατι αλλο! Κατι που ειναι πολυ πολυ επίκαιρο! Αλλωστε ερχεται το καλοκαίρι!..
           Ειναι γεγονος, οτι το καλοκαίρι "ειναι ο παράδεισος του κολυμβητή", κατι που το βλέπουμε καθε χρόνο! Και αυτο φαίνεται, ιδιαιτερα πολυ, σε όλους εμας που  αγαπάμε την θάλασσα! Με την ευκαιρια πρεπει να ομολογήσω πως εχουμε μια απο τις καλυτερες θάλασσες στον κοσμο! Και δεν το λεμε μονο εμεις, το παραδέχονται ολοι!!!
           Ισως να μην γνωρίζετε πως "η Ελλαδα ανέβηκε κατα μια θεση σε σύγκριση με το 2012 στην κατάταξη των χωρών με τα πιο καθαρα νερά για κολύμβηση στην Ευρωπαϊκή Ενωση...", μου ειπε ενα απο τα κορυφαία στελέχη του υπουργείου!.. Και εχει δικο. Ετσι ειναι...
           
Εψαξα το ζήτημα και διαπίστωσα οτι η χωρα μας ανέβηκε στην τεταρτη θεση, ως προς  τα  καθαρότερα νερα στην Ενωμένη Ευρωπη! Και μαλιστα με ενα ποσοστο πολυ κοντα στο άριστα!!!  Τούτη την ώρα ειμαστε στο 93%!!! Και να φανταστείτε οτι η βαθμολόγηση γινεται τοσο στις ακτές, οσο σε λίμνες και σε ποτάμια! Τα στοιχεια εδωσε στην δημοσιότητα η αρμόδια Περιβαλλοντική Υπηρεσια  της Ευρωπης!
           Θα πρεπει να πω, πως τα πιο καθαρα νερα, σύμφωνα με τα στοιχεια, εχει η Κύπρος! Το νησι της Αφροδίτης, για δευτερη φορα βαθμολογήθηκε με άριστα! Πήρε το 100% των ψήφων των Ευρωπαίων!!! Μπραβο στην Κυπρο μας!  Στην δευτερη  βρίσκεται η Μαλτα, με το 99%, μολις ενα πόντο πριν απο το άριστα!..  Ενω την τριτη θεση κατέχει με ποσοστο 95%, η Κροατια!!!
           Θα πρεπει να σας πω, οτι για την χωρα μας, στην οποια ο τουρισμός ειναι, αποτελεί και το επαναλαμβάνω ειναι η "βαριά βιομηχανία", τα καθαρα νερα ειναι ενα απο τα όπλα της!.. Και ναι, ναι ειναι το άλφα και το ωμεγα της πατριδας μας!..
           Η Ελλάδα ειναι ο παράδεισος αλλωστε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου