ΑΥΤΌ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...

*Το είδαμε και αυτό...
*Πίσω από τα κάγκελα!
*Στοχευμενες κινήσεις!
          

 

Ναι!
           Αυτό απέδειξε ο ανασχηματισμός που έγινε πριν περίπου δύο 24 ώρα!
           Όλα, ηταν, η μάλλον είχαν ένα στόχο! Ένα σκοπό!
           Ο πρωθυπουργός με την κίνηση του αυτή κάτι ήθελε να πει!
           Και όπως λενε, οι γνωρίζοντες και πρόσωπα και πράγματα,  το μήνυμα των πρόσφατων εκλογών που ήταν "κάντε κάτι για τον λαό", έγινε πράξη από τον Αντώνη Σαμαρα!
           Τέτοιος λοιπόν ήταν ο ανασχηματισμός!
           Πήρε πρόσωπα που μίλαγαν με τον λαό,  με τον κόσμο και που άκουσαν και έζησαν τις αγωνίες του για την καθημερινοτητα και τους έδωσε υπουργικές θέσεις!
           Όταν λίγο μετά την ανακοίνωση από την Σοφία Βουλτεψη των ονομάτων της νέας κυβέρνησης, οι δημοσιογραφοι βρήκαν τον πρωθυπουργό (είδαμε φωτογραφία να τους μιλάει κοντά στην περίφραξη του Μεγάρου) και τον ρώτησαν για το μήνυμα των εκλογών. Εαν, δηλαδή από αυτόν τον ανασχηματισμό βγαίνει κάτι τέτοιο;

          


Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αντώνης Σαμαράς εξήγησε ότι, ναι το μήνυμα των Ευρωεκλογών ελήφθη και για τον λόγο αυτόν επέλεξε "παιδιά του λαού"! Άτομα που προέρχονται από συνοικίες που ζουν και βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα της διβιωσης, της επιβίωσης!  Η λέξη κλειδί που έχει ο ανασχηματισμός,  είναι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΣ!!!
           Και όταν οι συνάδελφοι μου, τον ρώτησαν,  για τους "στόχους";
           Ο πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε χωρίς δισταγμό.
           Η ελάφρυνση του χρέους!  Και φυσικά η μείωση της φορολογίας! Αυτοί οι δύο είναι οι κυριότεροι στόχοι της νέας κυβέρνησης!
           Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα του Αντώνη Σαμαρά!..
           Ο χρόνος θα δείξει εάν το κερδίσει!
           Πάντως αυτό ήταν το μήνυμα!  Το μήνυμα των πρόσφατων Ευρωεκλογών... Και η κυβέρνηση καλείται τώρα να υλοποίηση αυτό το μήνυμα...
           Θα τα καταφέρει;
           Το ελπίζω. Οι αντοχές του λαού πάντως εξαντλήθηκαν! Και αυτό το ξέρουμε όλοι! Και πολύ περισσότερο η κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου