Η ΑΓΑΠΗ...

* Πρέπει να αποκατασταθουν...
* Συναντήσεις χωρίς...πρωτόκολλο!
* Και ο...καφές στο Κολωνάκι!
          
 
 
 
Σήμερα λέω να ξεφύγουμε λίγο από την "βαριά" πολιτικολογια!
           Με την "άδεια" σας λοιπόν θα ασχοληθούμε και μαζυ θα  σχολιάσουμε τι έγινε και τι έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,  λίγο πριν από το πρώτο υπουργικό συμβούλιο!
           Και έχει σημασία αυτό!
           Διότι δείχνει τις προθέσεις τόσο του ίδιου του πρωθυπουργού,  όσο και της κυβέρνησης του! Είναι γεγονός πως κάτι πάει να αλλάξει! Και όπως μου έλεγε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού,  "ο  Αντώνης, αφού πήρε το μήνυμα από τον λαόν, το πέρασε στους νέους και τους παλιούς υπουργούς,  ώστε το αποτέλεσμα να είναι υπέρ του κόσμου που τόσα και τόσες στερησεις είχε όλα αυτά τα χρόνια..."!!!
           Τώρα!
           Πριν από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Σταύρος Παπασταυρου πήγαν στο Κολωνάκι και σε "χαλαρή διάθεση", όπως μου είπε ένας από τους σερβιτόρους και "χωρίς σακάκι και γραβάτα" πήραν τον καφέ τους! 

      
   


 Όταν οι άλλοι θαμώνες, αλλά και οι περαστικοί είδαν τον πρωθυπουργό,  που θα πρέπει να σας πω ότι ουδείς αστυνομικός, από την προσωπική του ασφάλεια τον συνόδευε, όταν λοιπόν τον είδαν τον πλησίασαν, τον χαιρετισαν και είχαν μαζυ του ολιγόλεπτη συζήτηση!
           Ένα άλλο στιγμιότυπο,  που και αυτό μου το διηγήθηκε ένας φίλος που τυχαία βρέθηκε εκεί κοντά,  είναι και το εξής.
           Μόλις έχει τελειώσει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τα μέλη του υπουργικου συμβουλίου πήγαν με τα πόδια στην Βουλή! Χαρακτηριστικη είναι και η δήλωση του Αντώνη Σαμαρα.  "Ακολουθήστε με. Έχω γρήγορο βήμα"!..
Έτσι και έγινε.
           Λίγο λοιπόν,  πριν φθάσει στην Βουλή, η  νέα κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός,  (οι υπουργοί έγιναν μάρτυρες του περιστατικου) είχε μια απρόσμενη και χωρίς..πρωτόκολλο συνάντηση. Ένας ηλικιωμένος τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και τον φίλησε. Του παραπονέθηκε βέβαια για τις περικοπές-μειώσεις των συντάξεων! Και ο πρωθυπουργός με την σειρά του τον αγκάλιασε και προχώρησε προς την Βουλή! Στο υπουργικό συμβούλιο ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε αυτό που πάντα έλεγε. Ότι "οι αδικίες θα αποκατασταθουν..."!!!
           "Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στον πρωθυπουργό". Μου είπε ο στενός συνεργάτης του και καλός μου φίλος!
           Μακάρι!
           Μακάρι να πάνε όλα καλά!
  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου