ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

• Οι μουσικές ανησυχίες του Γιάννη!
• Η ροκ του Βόλφγκανγκ!
• Η συζυγος οικονομικός διαχειριστής...

           
Στουρνάρας: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες με τον Σόιμπλε για το χρέος

Αυτη η συνάντηση ειχε απ' ολα!..
           Απο πολιτική...
           Μέχρι και μουσική!.. 
           Για την ακρίβεια μίλησαν για τις μουσικές τους ανησυχίες!.. Και, οπως καταλαβαίνετε κουβέντα στην κουβέντα αποκάλυψαν πολλα, απο τα προσωπικα μυστκα τους!.. Και η αληθεια ειναι οτι ουδεις γνώριζε τις οποιες ευαισθησίες, αυτων των κατα τα αλλα σκληρών ανθρώπων... Με τις "απάνθρωπες", πολλες φορες αποφάσεις τους, που μας..."έκαψαν" όλους, στην κυριολεξία!!!
           Αυτα και πολλα αλλα εγιναν στην πρόσφατη συνάντηση, στην Γερμανία, του Βόλφγκανγκ Σοιμπλε και του Γιάννη Στουρναρα! Υπήρξαν, οπως καταλαβαίνετε πολλες και άγνωστες πτυχές της ζωης τους που ο ενας εκανε γνωστο στον άλλον, για πρωτη φορα! Ετσι οι..."τσάροι" της οικονομίας Γερμανίας και Ελλαδος αποκάλυψαν τους...άλλους τους εαυτούς!!!

           

Ο Β. Σόιμπλε με τον Γ. Στουρνάρα στην ειδική μουσική εκδήλωση «Ο ήχος της Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βερολίνο

Στο περιθώριο των συζητήσεων λοιπον, ο "δικός" μας υπουργος Οικονομικών (λιγο πριν παραδώσει στον νεο. Και λιγες ημερες πριν αναλάβει διοικητής της Τράπεζας της Ελλαδος...) ο Γιναννης Στουρναρας, μίλησε στον Γερμανό συνάδελφο του για τις...μουσικές προτιμήσεις του!!! Και οπως ειπε του αρέσει πολυ η κλασική μουσική! Ιδιαιτερα πολυ του αρέσει,οπως ειπε, η Μαρία Κάλας!    
           "Λατρεύω την Μαρία Κάλας, την οποια μπορω να ακούω απο το πρωι, εως το βραδυ...", ειπε ο Γιάννης Στουρναρας στον Βόλφγκανγκ Σοιμπλε, ο οποιος με την σειρά του τόνισε στον συνομιλητή του, πως του αρεσε πολυ η ροκ  μουσική της εποχης!
           "Μπορω να ακούω ροκ και ξανά ροκ και μονο ροκ συνέχεια...",ειπε ο Γερμανός υπουργος! Και οπως αποκάλυψε η μουσική του ροκ ηταν και ειναι εκεινη, που τον...χαλαρώνει και τον...ξεκουράζει!!!
Τόνισε μαλιστα, οτι "χαλάει", αρκετα χρήματα για την αγαπη του αυτη. Για το χόμπι του αυτο. Για την ροκ μουσική!..
           "Εσυ Γιάννη, ποσα χρήματα ξοδεύεις;..", ρώτησε τον κ. Στουρναρα, ο κ. Σοιμπλε, ο οποιος αναφέρθηκε γενικα και στον...πολιτισμό! Για να πάρει την απάντηση που...έφεραν τα..."πανω, κατω"!
           "Ειναι δυσκολο να θυμηθώ, το ακριβές ποσο...", τόνισε χαρακτηριστικα ο Γιάννης,απαντώντας στο ερώτημα του Βόλφγκανγκ! Μαλιστα εκανε και "αποκαλύψεις" στη συνέχεια ο κ. Στουρναρας...
           "Θα πρεπει να σου πω, οτι τα οικονομικά στο σπιτι, απο τοτε που έγινα υπουργος τα διαχειρίζεται η γυναίκα μου!..", τόνισε με ενα ιδιαίτερο χαμογελο ο Γιάννης Στουρναρας, συνεχίζοντας την απάντηση του, στο ερώτημα του Βόλφγκανγκ Σοιμπλε, που...εβαλε τα γέλια, στο άκουσμα ολων αυτων!!! Και ειχε δίκιο, ο Γερμανός, να βάλει τα γέλια...
           Υπουργος Οικονομικών λοιπον στο σπιτι, ειναι η κ. Στουρναρα! Η γυναίκα του..."τσαρου", κανει εχει το κουμάντο, οπως φυσικα σε καθε σπιτι, το κουμάντο κανει και η δικη μας, η γυναίκα μας!!!
           Μηπως κανω λαθος;
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου