Η ΣΠΑΤΑΛΗ!!!

• Περισσοτερα λεφτα καθε χρόνο...
• Στα 3 εκατομμύρια η μισθοδοσία...
• "Ακριβός" ανασχηματισμός!

           


Ο ανασχηματισμός εγινε... Και...
           Δόθηκαν πολλες ερμηνείες!
           Έγραψαν πολλοι, χιλιάδες σενάρια! Χιλιάδες...ιστορίες για αυτον, με πολλους πρωταγωνιστες!
           Δεν ηταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν, πως εγινε, επειδη οι κυβερνώντες πήραν το...μήνυμα των πρόσφατων εκλογών και ιδιαιτερα των Ευρωεκλογών! Ομως φαίνεται καθαρα, πως κατι αλλο ειναι... Σε κατι αλλο, κατι διαφορετικο αποσκοπούσε!..
           Τωρα!
           Οπως και να εχει, ο ανασχηματισμός εγινε!
           Οι υπουργοι εχουν ηδη αναλάβει δουλεια! Ήρθαν μαλιστα και οι πρώτες διαφωνίες!..
           Οι πρώτες..."ασυμφωνιες χαρακτηρων"!!! Οι πρώτες..."αναταράξεις"!!!
           Και φυσικα ήρθαν τα..."πρωτα πυροσβεστικά"!!!
           Ο Πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας έσπευσε να προλαβει για να "πέσουν οι τόνοι"!!! Το ιδιο, εκανε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,ο Ευάγγελος Βενιζελος!!! Και προς το παρόν τα κατάφεραν... "Ας ελπίσουμε οτι δεν θα εχουμε στο μέλλον αλλες τέτοιες περιπτωσεις", μου ειπε, ενας απο τους πολυ πολυ στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργου! Μακάρι...
           
Αυτο ομως που ο κοσμος δεν..."έπιασε" και..."περασε ξωφαλτσα", ειναι το γεγονος οτι ο ανασχηματισμός αυτο μας στοίχισε μια περιουσία! Και θα μας στοιχίσει ακομα μια!!! Και αυτο, γιατι, θα πληρωνουμε ετησίως περισσοτερα απο οσα πρεπει χρήματα!.. Χρήματα, οχι για βεβαια για τους νέους υπουργους, αλλα για τους..."μετακλητούς υπαλλήλους" των νέων υπουργών!.. Και αυτοι ειναι, φθάνουν κοντα στους πενηντα!.. Για την ακρίβεια ειναι 42, οι νέοι "μετακλητοί υπάλληλοι"!.. Ετσι τα παραπανω χρήματα που θα υποχρεωθουμε να πληρώσουμε ξεπερνάνε το ενα εκατομμύριο ευρω!!! Ο Κρατικός Προϋπολογισμός λοιπον, θα επιβαρυνθεί, επειδη εχουμε έξι νεα στελέχη στο υπουργικο συμβουλιο!.. Και ασφαλως τα έξι αυτα νεα μέλη, ακολουθούν δεκαδες συνεργάτες! Ειδικοι και μη, σύμβουλοι! Σύμβουλοι των...συμβούλων!.. Και...παει λέγοντας!!!
           Αλλα!
           Αλλα, εδω που πρεπει να σταθω περισσοτερο ειναι στο οτι εκει στο Μαξίμου υπαρχει, "ενα ολόκληρο... χωριο που εργάζεται στην δούλεψη του πρωθυπουργικού γραφείου..."!!! Σύμφωνα με το..."καρφι", που μου εδωσε την πληροφορία, οι εργαζόμενοι εκει, ειναι περισσότεροι απο 210 άνθρωποι! Όσοι ειναι στα χωρια Γεράκι στο Κιλκίς, Κυψέλη στην Καβάλα και σε πολλα αλλα!.. 
           Ειναι παντως γεγονος, οτι η μισθοδοσία στο Μαξίμου ξεπερνάει τα τρια εκατομμύρια ευρω!!!
           Ετσι,δικαια χαρακτηριστικε, ο ανασχηματισμός αυτος πολυ "ακριβός"! Πανάκριβος ηταν, για τα δικα μας σημερινα δεδομένα!.. Με την φτώχεια! Την ανεργία! Τα λουκετα! Τους φόρους! Τα συσσίτια! Και πολλα πολλα αλλα, στα ύψη!..  Ναι ειναι ακριβός...
           Η σπατάλη!
           Ναι! Η σπατάλη, σε ολο της το μεγαλείο!!!   Αυτη ειναι η σωστη κουβέντα!..   

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου