Η...ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!

• Ρε, πως αλλάζουν οι καιροί...
• Τα...ανέκδοτα της εποχης...
• Αγώνας να βρεθούν τα...κουκιά!

          
 http://www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82.jpg

 Ξέρετε;
           Ξέρετε, τι μου αρέσει πολυ στην πολιτική;
           Οχι;
           Ε, λοιπόν, μου αρέσει το οτι, ολοι αυτοι κρατάνε, τον...λογο τους!
           Το ναι τους, ειναι ΝΑΙ!  Και το οχι τους, ΟΧΙ!
           Ρεε, ουτε ενας καλος;  Ουτε ενας; Ουτε για...δείγμα ρεε;
           Αυτη η Κυβερνηση, μετα τον ευρύ ανασχηματισμό της, εχει φερει τα...πανω, κατω! Εχει..φερει μεγάλες τομές...,αλλαγές, οχι βεβαια για το καλο των πολιτών, αλλα για το δικο της!  Και ιδιαιτερα κάποιων υπουργών, οι οποιοι αλλα μας έλεγαν καποτε...και αλλα κανουν τωρα!!! Μιλαμε για...μεγαλη πολυ μεγαλη αλλαγη!!!
           "Ρε, πως αλλάζουν οι καιροί..."!!!  Μου ειπε αργα το βραδυ, ενας πρωτοκλασάτος, απο τα... "βαριά χαρτια" του Αντώνη Σαμαρα, φιλος μου! Και οπως φαίνεται, εχει απόλυτα δίκιο! Υπαρχει, ναι υπαρχει μεγαλη αλλαγη σε κάποιους, που εκαναν-έλεγαν αλλα, οταν τοτε, ηταν έξω απο την Κυβερνηση!.. Και τωρα με την...θεσούλα που τους έδωσαν, ειναι...υπέρμαχοι, ναι, ναι,  των έργων της κυβερνησης!!!
           Βεβαια ολα αυτα φαίνονται, σαν το...ανέκδοτο της εποχης!
         
 Λοβέρδος: Καμία απόλυση για τους διοικητικούς των ΑΕΙ πριν την αξιολόγηση

  Ομως, ειναι η αληθεια περα για περα! Μια αληθεια, που παρουσιάζει τον πραγματικό εαυτόν κάποιων! Και κάπως ετσι, βγαινει αυτο που σας έλεγα λιγο πριν! Για το ναι... Και για το οχι...των πολιτικών μας!!!
           Θυμάμαι τον τωρινό νεο υπουργο της Παιδείας, τον ΠΑΣΟΚο της Ελιάς Ανδρεα Λοβερδο, που οταν ηταν...έξω απο τον χορό, έλεγε πολλα τραγούδια! Τραγούδια, να δουν τα...ματια σας, συγγνώμη να ακούσουν τα αυτια σας! Μαλιστα, ισως και εσεις να το θυμόσαστε, ο κύριος υπουργος της Παιδείας, δεν ψήφισε τον προυπολογισμο του 2014!!! Αυτον τον προϋπολογισμό, δηλαδη, που τωρα καλείται να..."τρέξει" και ο ίδιος, ως υπουργος, ενός καιριου υπουργείου, οπως ειναι αυτο της Παιδείας!!! 
           Οταν λοιπον, "μπήκε στην Κυβερνηση" και ανέλαβε τα ηνία της Παιδείας...,η μάλλον των παιδιών και των εγγονων μας, ολα άλλαξαν! Ήρθαν τούμπα! Τα ξέχασε ολα! Ακομα και αυτα που τους..."έσερνε" απο τα τηλεοπτικά παράθυρα!!! Ολα! Ολα ομως...
           Θυμάμαι οτι καποτε που ο Ανδρέας Λοβερδος ηταν υπουργος Εργασίας έβγαινε στα... "παράθυρα" των τηλεοράσεων και "φώναζε" λέγοντας με λογια μισοκακομοιρου οτι "οι Ελληνες...,οι συνταξιούχοι ζουν πολλα χρονια..."!!! Και επειδη λοιπον οι συνταξιούχοι ζουν πολλα χρονια, "δεν θα αντέξει, δεν θα επιβιώσει το ασφαλιστικό σύστημα..."!!! Έλεγε, φώναζε ο σημερινός υπουργος της  υγείας, ο Ανδρέας Λοβερδος!!!
           Σημερα;
           Σημερα ολα άλλαξαν! Ξεχάστηκαν! Θυσιάστηκαν!
           Φαίνεται οτι ειναι πολυ πολυ, γλυκια η...καραμέλα!!!
           Ναι! Η...καραμέλα της εξουσίας!!!
           Και μην ξεχνάτε, τον αγώνα που εχει ξεκινήσει ο Πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας, για να βρεθούν τα...κουκιά (και θα βρεθούν να'στε σίγουροι...) προκειμενου, αυτη η Βουλη να εκλέξει και Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!! Αλλα, αυτο θα το σχολιασω αλλη φορα!..
           
        

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου