ΤΟ Β Ε Τ Ο !!!

• Δεν μας...κανουν αυτοι!
• Ολα εγιναν την τελευταία στιγμη...
• Αυτος ναι, ειναι "καλο παιδι"...

          
 Στουρνάρας: Εγώ με το σούσι, ο Σταϊκούρας με το σουβλάκι...

Οχι!
           Οχι! Αυτος δεν μας...κανει!..
           Τοτε, βάζουμε αυτον, που ειναι άριστος στα οικονομικά!
           Ποιον;
           Τον...(ειναι, απο τα γνωστα και απο τα πρωτοκλασατα πολιτικα ονόματα στην χωρα μας...), που ειναι απο τα βασικά στελέχη της παράταξης μας!!!
           ...Με αυτον δεν συζητάμε! Βάλτε άλλον!!!
           Αυτη ηταν η κουβέντα που ειχε ο κ. Σοιμπλε με την Κυβερνηση μας, λιγες ώρες πριν ανακοινωθεί η νεα σύνθεση της!.. Πριν δηλαδη του Αγίου Πνευματος! Αν και οι πρώτες αντιδράσεις, εγιναν στο ξαφνικό ταξίδι που εκανε στην Γερμανία, ο πρωην υπουργος Οικονομικών και νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλαδος, ο Γιάννης Στουρναρας!!! Εκει οπου εκτός απο αυτές τις κουβεντες και οι δυο, μας αποκάλυψαν και τις μουσικές προτιμήσεις τους και πολλα πολλα αλλα, οπως το ειχα σχολιάσει πριν λιγες ημερες!!!
          Ετσι και υστερα απο την απόρριψη και των δυο, του καθηγητή απο τις ΗΠΑ του κ. Οικονομιδη και του πρώτου βιολιού της πολιτικής μας σκηνής, βρέθηκε η λύση του "γερμανοτραφους" Γκικα Χαρδούβελη, για τον οποιο ο κ. Σοιμπλε ειπε το ΝΑΙ, οπως φυσικα και η Τροικα!!!
          Ειχαμε λοιπον εμπλοκή, για την θεση του υπουργου Οικονομικών...
          Μια εμπλοκή που ξεπεράστηκε την τελευταία στιγμη!..
          Μπήκε βέτο λοιπον, απο την Γερμανία!!!
          Ενα περίεργο βέτο, μιας και ο ανασχηματισμός ειναι εσωτερική μας υποθεση! Αλλα αυτο, οπως φαίνεται λιγο ενδιαφερει τους Γερμανούς!!! Και ετσι εβαλαν αυτο, το βέτο!!!
          Τωρα!
          
Οταν, που λέτε ο Γερμανος υπουργος Οικονομικών, έμαθε για την τελική έκβαση του...αγώνα, ως προ την θεση του υπουργου Οικονομικών, δήλωσε, με...ανακούφιση!!!
          Ε, ναι αυτος ειναι "καλο παιδι"!!!
          Ναι!
         Ο κ. Γκικας Χαρδουβελης εκτός απο "καλο παιδι" ειναι και ενας άριστος επιστήμονας! Ομως, "έφαγε", δυστυχως όλη του την ζωη "ως σύμβουλος ολων των άλλων υπουργών"!!! Δεν ειχε ποτε, αναλάβει διοίκηση!!!
          Ισως, περασε απαρατήρητη μια συζητηση, που εγινε, στην παραλαβή και στην παραδοση των καθηκόντων, του υπουργου Οικονομικών...
          "Δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία της οικονομικής πολιτικής..."!!! Ειπε κατα την διάρκεια της παραλαβής ο Γκικας Χαρδουβελης!..
          "Θα συνεχίσεις το εργο μου..."!!! Τόνισε, αμέσως μετα ο Γιάννης Στουρναρας, απευθυνόμενος στον νεο υπουργο Οικονομικών, λες και ειναι...υπαλληλος του!!!
          Και απο την συζητηση αυτη βγαινει το συμπέρασμα, πως τον κ. Χαρδούβελη στον κ. Σοιμπλε και στους Τροικα-νους, πρότεινε και μαλιστα στο...παρα ενα, ο Γιάννη Στουρναρας!!!
          Το...καταλαβατε; Η, να το ξαναπω; 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου