ΤΟ...ΘΥΜΑ!!!

• Εξαναγκαστηκε σε παραίτηση!
• Ειχε κανει πολλα...
• Οι Βρυξέλλες...δυσφορούν!

       
  Έφυγε;
           Η;
           Τον...έφυγαν;
           Οποια και αν ειναι η απάντηση... Η αληθεια ειναι μια...
           Ο Χάρης Θεοχαρης..."δεν μένει πια...εκει"!!! 
           Απολύθηκε! Λενε οι καλώς γνωρίζοντες και πρόσωπα και πραγματα, αλλα και τα γεγονότα, απο μέσα! Εδω και πολυ πολυ καιρο, μήνες τωρα, "κατι έτρεχε με τον ΓΓ Εσόδων..."!.. Τιποτα! Ναι, ναι τιποτα δεν πηγαινε καλα στις σχέσεις του με το υπουργείο Οικονομικών, αλλα πολυ περισσοτερο, με την Κυβερνηση! Στο Μέγαρο Μαξίμου, τα πραγματα για τον Χάρη Θεοχαρη ηταν...μαύρα!.. Και δεν ηταν λιγες οι φορες, που ειχαν ζητήσει την παραίτηση του!!! Το ιδιο συνέβαινε και εκει στο υπουργείο Οικονομικών! Οι...φασαρίες και οι...τσακωμοί του κ. Στουρναρα με τον κ. Θεοχαρη, δεν ητα και...λίγοι!..
           Οταν λοιπον ο...κόμπος έφθασε στο χτένι ζητήθηκε απο τον ΓΓ Εσόδων, η παραίτηση του! Θα μπορούσαν να τον διώξουν... Ομως ειχε συμβόλαιο πεντε χρονια! Και οι ρήτρες σε τέτοιες περιπτωσεις ειναι...τσουχτερές! Ετσι οι διαπραγματεύσεις της...παραίτησης, κράτησαν κατι παρα πανω απο πεντε ώρες!.. Και αυτο επειδη στην...μέση μπήκαν και οι...Βρυξέλλες! Μαλιστα έδειξαν, απο την αρχη πως ειναι αντίθετες σε κατι τετοιο! Στην απόλυση...,η, παραίτηση του Χάρη Θεοχαρη!
Και η δυσαρέσκεια τους ηταν μεγαλη, οταν η απειλή της κυβερνησης, εγινε τελεσίδικη πράξη!..
          

 

 Ειναι γεγονος, οτι το κλίμα, τους τελευταίους μήνες, ηταν βαρύ...
           Βλέπετε, σύμφωνα με την Κυβερνηση, ο πρωην ΓΓ Εσόδων ειχε κανει πολλα! Και βεβαια, αντί να τα λύνει, ειχε δημιουργησει παρα πολλα πολιτικα προβλήματα! Ακομα του χρεώνουν πολλες διαρροές διαφόρων σεναρίων, τα οποια ποτε ομως, δεν ηταν σωστα! Παντως ενα ειναι γεγονος, πως υστερα απο ολα αυτα εξαναγκαστηκε σε παραίτηση!..
           Απο την δικη του πλευρα, ο Χάρης Θεοχαρης, αμέσως μετα τις διαπραγματεύσεις, στις οποιες εκτός απο τον υπουργο Οικονομικών, τον Γιάννη Στουρναρα, πήρε μερος και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργου ο Σταυρός Παπασταύρου, δήλωσε... "Φεύγω με ψηλα το κεφάλι! Δεν νιώθω εξυλαστηριο θύμα! Φεύγω γιατι πρεπει να φύγω! Εγω δεν πήρα κανενα μετρο! Μετρα παιρνει η Κυβερνηση! Και εγω τα υλοποιώ..."!!! Ηταν οι πρώτες δηλώσεις του πρωην πλεον, ΓΓ Εσόδων!
           Τωρα!
           Τωρα φαίνεται καθαρα, πως ο ανασχηματισμός ξεκινησε απο το υπουργείο των Οικονομικών.. Έδειξε μαλιστα οτι θα ειναι (ο ανασχηματισμός) Οικονομικής Κατεύθυνσης!!! Εκει οπου πρόκειται, σε λιγο να αλλάξουν ολα! Με τον Γιάννη Στουρναρα να πηγαίνει στην Τράπεζα της Ελλαδος, η σε αλλο χαρτοφυλάκιο-ποστο, ώστε να ειναι στην ομαδα διαπραγμάτευσης του χρέους!
           Το ζητούμενο ειναι αλλο.
           Ναι! Στο υπουργείο Οικονομικών ερχονται αλλαγές... Για τον Ελληνα πολιτη, θα αλλάξει κατι ομως; Δηλαδη, να αισθανθουμε και εμεις οτι κατι εγινε υπέρ μας!!! Ε; Θα αλλάξει;
           Ο Χάρης Θεοχαρης παντως ειναι το θύμα, αυτής την υπόθεσης!
           Ο νέος ΓΓ Εσόδων θα ειναι στο γραφειο του σε περιπου δυο εβδομάδες!!! Τοτε θα ανακοινωθεί το ονομα του!..
       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου