ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 90+ !!!

• Στα 25 ευρω το...κεφάλι!
• Ολόκληρη η Κορινθια, στο πόδι...
• Δεν..."λογαριάζει" κανεναν!

          Τι και αν, εχει μπει στην δεκαετία των 90+, εκεινη εξακολουθεί να κανει τα δικα της!.. Εχει δίκιο ο λαος μας που λεει το σοφό, "οτι μικρομαθεις...,δεν το γεροντοαφηνεις..."!!! Αυτη η παροιμία τεριαζει ...γάντι στην περιπτωση της "πρωην κυρίας-συζυγος πρωθυπουργου"!!! 
           Ο λογος για την Μαργαριτα Παπανδρεου (παρα το γεγονος, οτι ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρεου, την... έστειλε απο εκει που ήρθε με το αζημίωτο φυσικα, εκεινη κράτησε το επιθετο σε...ανάμνηση!!!), η οποια στην περιοχή της Κορινθίας (λιγο έξω απο την Κόρινθο), διαθετει ενα απο τα μεγαλύτερα κτήματα!!! 
           Και τι δεν εχει το κτήμα... Εκτός απο την βίλα, στην οποια μένει σχεδον ολο τον χρόνο η Μαργαριτα, υπαρχει μια μεγαλη πισίνα, που μοιάζει περισσοτερο με λίμνη!!! Εχει πάρει, το σωστο ειναι εχει καταπατήσει, η "πρωην κυρια-συζυγος πρωθυπουργου", ενα μεγαλο κομμάτι του αιγιαλού, το οποιο το εχει...φράξει, ώστε να καταλάβουν οι αλλοι "θνητοι", οτι εκει ειναι ιδιωτικός χώρος!!!!! Αφήστε που σχεδον όλη την ημερα, ακομα και στις ώρες κοινής ησυχίας, η μουσική που παιζει ο Dj ειναι πολλα ντεσιμπέλ!!! Σου...σπάει το τύμπανο!!!
          

 
  Το κτήμα, η 90+ Μαργαριτα Παπανδρεου, το διαθετει και για δεξιώσεις γάμου και βαπτίσεων!!! Άμεε! Επιχειρηματικό μυαλο η "πρωην κυρια-συζυγος πρωθυπουργου"!!! Και πληρώνεις πανάκριβα, για να "κλείσεις" το κτήμα!.. Αρκει να σας πω, πως η κατώτατη τιμή, ειναι 25 ευρω το...κεφάλι!!! Και μαλιστα η Μαργαριτα, δεν κανει καμια, μα καμια ομως έκπτωση!
           Οι περίοικοι, για την κατασταση αυτη, ειναι έξω φρενών, γιατι χανουν τον υπνο τους, οταν γινεται γλέντι στο κτήμα! Οι αστυνομικοί ερχονται κανουν συστάσεις, γράφουν, επιβάλουν πρόστιμα, αλλα δεν...ιδρώνει το αυτί της Μαργαριτας Παπανδρεου! Τιποτα δεν πληρωνει!!! Πρόσφατα της επεβλήθη πρόστιμο 25.000 ευρω, για διαφορες παραβάσεις της Πολεοδομίας, απο την Δημοτική Αρχη! Ουτε και με αυτο το πρόστιμο,  η μητέρα του Γιώργου Ανδρεα Παπανδρεου, πτοείται! Συνεχίζει το...εργο της ακάθεκτη!!! Αλλωστε, δεν πληρωνει...
           Τωρα!
           Τι κανει το κράτος θα μου πείτε;
           Μα οτι και να κανει...,οσα προστιμα και να επιβάλει, η "πρωην κυρια-συζυγος πρωθυπουργου", μένει... αδιάφορη! Δεν ιδρώνει, στην κυριολεξία, το αυτί της! 
           Η Μαργαριτα Παπανδρεου ειναι υπεράνω των νόμων; Με ερωτησαν πολλοι, απο τους κατοίκους και τους ξενοδόχους της περιοχής, οταν με είδαν και κατάλαβαν οτι κανω ρεπορτάζ-ερευνα για το συγκεκριμένο θεμα!!!
           Εδω που τα λεμε, εχουν απόλυτα δίκιο! Το Σύνταγμα αναφέρει οτι ολοι απεναντι στο νομο, ειμαστε ίσοι! Ειμαστε ομως; Τρανή απόδειξη η περιπτωση της "πρωην κυρίας-συζύγος πρωθυπουργου", της Μαργαριτας Παπανδρεου, η δραση της οποιας συνεχίζεται χωρις, εδω και δυο χρονια, καποια διακοπή! Αντίθετα συνεχίζεται και μαλιστα, με μεγαλη-ιδιαίτερη δραστηριότητα, αγνοώντας τους πάντες και τα παντα!!! Ακομα και τους νομούς!!! 
           Η Μαργαριτα Παπανδρεου μας ταλαιπωρεί...
           Ακομα και στα 90+, λεει ο λαος μας, με το δίκιο του!!!
           Εσεις τι λέτε;
           Αληθεια;
           Τι θα γινόταν εαν ολα αυτα τα εκανε ενας κοινός θνητός;
           Μπορει κάποιος να μου απαντησει;
           Ε;

           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου