ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΟΥΣ!!!

• Δάσκαλε που δίδασκες...
• Τον..."αναγνώρισαν" ολοι!
• Στην Νάξο πήρε τον...αερα του!

          
 Οταν λεμε πως δεν θα παει κανεις σε διακοπές, ισχύει ΜΟΝΟ για τους...άλλους!!!
           Αυτη ηταν η εντολή του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ  και αρχηγού της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης, του Αλέξη Τσιπρα, προς ολους τους Βουλευτες και το...λοιπο προσωπικό!..
           "Προκειμενου να ειμαστε σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προθέσεις της κυβερνησης, παρακαλω να μην απομακρυνθεί ουδεις απο την Αθήνα και το πόστο του, τους θερινούς μήνες", υπογράμμιζε στην αποφαση του ο κ. Τσιπρας! Και οπως ηταν επόμενο ολοι αυτη την αποφαση την σεβάστηκαν και "κατα γράμμα" την εκτελούν!!!
           Ολοι;
           Ολοι...,εκτός απο εναν!!!
           Και ποιος ειναι αυτος, που την εντολή του αρχηγού την...γράφει στα...(εσεις, εδω μπορείτε να βάλετε, οποια λεξη θελετε...,οποια σας γουστάρει!) στα...παλια του τα παπούτσια; Με ρώτησε ενας καλος φιλος, πολυ γνωστος Αθηναιος, που ανηκει "ψυχη και σώμα" στον ΣΥΡΙΖΑ!!! 
           







Ο ίδιος ο Αλέξης Τσιπρας!!!  
           Του ειπα γρηγορα και είδα, οτι για αρκετή ώρα, εμεινε με ανοικτό το στομα! Φαινεται οτι κατι τετοιο δεν το περίμενε! Μάταια προσπάθησα στη συνέχεια, να αλλάξω το βαρύ κλίμα! Ο φιλος μου, που ηταν απο εκείνους, που "κατα γράμμα" τηρούσαν τις εντολές του προεδρου του,  το ειχε πάρει...κατάκαρδα!!!
           Δάσκαλε που δίδασκες...λοιπον για τον Αλέξη Τσιπρα!
           Για τον Αλέξη μας, που...καταπατήσει την εντολή του, την αποφαση του! Ετσι, πήρε την σύντροφο του και τα παιδια του και με κότερο (Ε, δεν ειμαστε "οποιοι και οποιοι"!!!) έφυγε για διακοπές!!! Στο πρωτο νησι που το κότερο με τον Αλέξη "έδεσε", ηταν η Ναξος!.. Στο αγαπημένο του νησι των Κυκλάδων λοιπον, θέλησε να κανει τις διακοπές του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποιος λιγο πριν ειχε χάσει στην Βουλη μια ακομα μάχη! Αυτη, για την υποθεση της "μικρής ΔΕΗ"!!! Θέλοντας να διασκεδάσει τον...πόνο του (λεω τωρα...) μπήκε, οχι στο "πλοίο της γραμμής", αλλα στο κότερο και...πάμε Αιγαίο!!!
           Σκαφάτος και κεφατος εμφανίστηκε στη Νάξο, εκει στο μικρο λιμανακι της Μουτσουνας ο Αλέξη μας! Στην βόλτα που εκανε φορούσε "φθηνές" παντόφλες  Crocs! Ροζ σορτακι γνωστής μάρκας με σήμα τον...κορκοδειλακη της Κρήτης! Σιελ T-shirt! Και ενα μπλε καπελάκι, που κιαι αυτο ηταν γνωστοτατης εταιρειας! Οπως και μαύρα γυαλιά ήλιου Ray-Ban! Και ολα αυτα, για να μην τον αναγνωρίσουν! Βεβαια αυτο δεν κατέστη δυνατον να γινει, γιατι υπαρχουν και πολλες πολλες φωτογραφίες του, απο την βόλτα στο αγαπημένο του νησι! Υστερα απο ολα αυτα μπήκε στο κότερο και πηγε στις όμορφες και δυσπρόσιτες παραλίες του νησιού,μακριά απο τα φλας της δημοσιότητας!
           Εκανε τα μπάνια του ο Αλέξης Τσιπρας στην Νάξο και επέστρεψε μονος στην Αθήνα πριν λιγες ώρες, μαυρισμένος μαυρισμένος, ώστε αποψε να ετοιμάσει μια ακομα μάχη, "επανάσταση", λεει ο ίδιος με αφορμή τον αιγιαλό!!!
           Το ζητούμενο ειναι οτι ο Αλέξης Τσιπρας καταστρατηγησε...,καταπατησε την δικη του αποφαση, ενω ζητάει απο τους βουλευτες του και τους άλλους να την σεβαστούν!!! Τωρα τι του λες; Μου λες; Ε; 
           Τσιπρας ειναι αυτος!!!
           
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου