ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ...

• Στην Πλακα, στου Μπαϊρακτάρη!
• Ολοι οι Καραμανλικοί, ειναι εκει...
• Πηγαίνει και ο πρωην Πρωθυπουργος!

           
 


 Το εχουν καθιερώσει!
           Ετσι καθε Τεταρτη, "μαζεύονται" στου Μπαϊρακτάρη, για ενα μεζέ!..
           Μπορει να καλοκαιριασε (αληθεια ήρθε το καλοκαίρι; Εδω στον Κορινθιακο δέκα ημερες τωρα, φυσάει τοσο πολυ και η θάλασσα ειναι..."αγριεμενη" έτοιμη να σε...αποτελειωσει!.. Δεν κανω πλάκα... Ετσι;) μπορει λοιπον να ήρθε το καλοκαίρι και έξω (στην Αθήνα), να..."σκάει ο τζιτζικας", οι Καραμανλικοί, ολοι οι άνθρωποι του και ειναι πολλοι, συγκεντρώνονται στο μεζεδοπωλείο του Μπαϊρακτάρη στην Πλάκα για τα νόστιμα σουτζουκακια! Η, για τον περίφημο χοιρινό γύρο του! Και το καταπληκτικο ντονερ! Ολα του ειναι τοσο νόστιμα, που ειναι βέβαιον, πως δεν θα φας μονο μια μερίδα!!!
           Ναι. Η αίθουσα κλιματιζεται... Εντάξει; Ωραία...
           Ετσι...
           Και μεταξυ, ενός μεζέ και μιας "γουλιας" ούζου, αρχίζει και η πολιτική κουβέντα!..
           Τι εγινε;
           Τι δεν εγινε;
           Τι...και πως, έπρεπε να γινει!
           Και πολλα, πολλα αλλα ακομα... 
           Στην κουβέντα, ΔΕΝ παιρνει μερος ο πρωην πρωθυπουργος, ο Κωστας Καραμανλης! Μαλιστα οταν στην αίθουσα φθάνει ο πρωην, οι φιλοι του, σταματούν καθε πολιτική συζητηση!  Δεν θελει ο Κωστας Καραμανλης και εχει ζητήσει να μιλανε για οτιδήποτε αλλο, οχι ομως για την σημερινη πολιτική κατασταση!!!
          
 
Βεβαια, οταν ο πρωην πρωθυπουργος αποχωρεί...,ολοι καταλαβαίνουμε το τι γινεται! Οι "δικοι άνθρωποι" και μαζυ τους ο αδελφός του ο Γιωργος Καραμανλης, αρχίζουν την πολιτικολογια! Παιρνουν τα..."φτυάρια" και αρχίζουν το...θαψιμο!
           "Γιατι αυτο;"!
           "Ετσι εκεινο..."!
           "Αυτο, έπρεπε να γινει..."!
           Τωρα!
           Καποιοι άρχισαν τα...σενάρια οτι ο Κωστας Καραμανλης γρηγορα θα..."επιστρέψει σαν Μεσσίας"!!! 
           Τα σενάρια, δεν εινα ενα! Η, δυο! Άντε τρια, η, πεντε! Ειναι δεκαδες!.. Και ολα, εχουν την σημασια τους!.. 
           Οταν τα ακούει, αυτα τα...σενάρια, ο Κωστας Καραμανλης, βγαζει...σπυράκια!!! Δεν θελει να ακουσει λεξη για την πολιτική! Ετσι αλλάζει κουβέντα... Η φεύγει για αλλη παρέα! Και εδω που τα λεμε καλα κανει!..
            Ομως!..
            Αγαπητέ φιλε μου Κώστα, καποτε θα πρεπει να...ανοίξεις το στομα σου! Οχι για να...φας!!! Αλλα για να μιλήσεις! Ο ελληνικός λαος το θελει και το περιμένει... Θελει...,θελουμε ολοι να μάθουμε τι εγινε τοτε και τα...βροντηξες ολα, φεύγοντας τρέχοντας με ταχύτητα...πυραύλου! Πρεπει λοιπον να μιλήσεις!!!
           Διάλεξε μια Τεταρτη, ρεε αδελφέ!.. Αλλα μίλησε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου