ΤΟ ΠΗΡΕ!!!

• Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γερμανία!
• Ηταν ανώτερη, απο την Αργεντινή!
• Το πανηγύρισαν και οι...Βραζιλιάνοι!
          
         
 Γκετσε...
           Ολα τα λεπτα ηταν αυτη η αλλαγη, του Γερμανού προπονητη...
           Μπήκε και στο 113λεπτο, δεν εχασε την ευκαιρια, οταν αυτη του δόθηκε, εκει στην παράταση και έστειλε τους Γερμανούς στα Ουρανια και τους Αργεντινους στα ταρταρα!!!
          Έστειλε, υστερα απο μια ακομα άψογη ανάπτυξη της Γερμανικής ομαδας, με ωραίο σουτ, την μπαλα στα δίκτυα της Αργεντινης, κάνοντας ολους τους Γερμανούς και τους φιλους τους σε ολο τον κοσμο, να πανηγυρίσουν έξαλλα...
           Δικαια!
           Ναι! Δικαια η Γερμανία αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια! Ηταν σε ολα τα παιχνιδια που εδωσε σαφώς ανώτερη, απο τις αλλες ομαδες, που αντιμετώπισε! 
           Βεβαιως...
           Έπαιξε ομαδικό και γρήγορο ποδόσφαιρο! Με πολλες πάσες! Και δεκαδες επισκέψεις στην  εστία της Αργεντινης, η οποια εχασε δυο με τρεις κλασικές ευκαιρίες για να πετυχει γκολ, με πρωτη αυτη, που υστερα απο λαθος πάσα του Γερμανού αμυντικού, ο Αργεντίνος επιθετικός που βρέθηκε ξαφνικά μονος προ του τερματοφύλακα της Γερμανίας, αντί να προχωρήσει, να τον περασει και να στείλει την μπαλα στα δίκτυα του, τον πλάσαρε απο μακρυα, στέλνοντας την, (την μπαλα)  απελπιστικά αουτ!!!
          
 
 Με την ευκαιρια, θα πρεπει να υπογραμμίσω, οτι ο "μάγος της μπάλας", ο Μεσι, ηταν το βραδυ της Κυριακής (13 Ιουλίου 2014) μέτριος! Δεν έδειξε τιποτα το σπουδαιο! Για αρκετή ώρα του αγώνα ηταν..."περπατητης"!.. Και σε καμια περιπτωση δεν πήρε την ομαδα του στους...ώμους του, οπως ολοι περίμεναν, ετσι ώστε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τροπαιου! Μαλιστα, δεν ηταν λίγοι εκείνοι, που πιστευουν, οτι ολες οι αλλαγές, που εγιναν κατα την διάρκεια οχι μονο στον τελικο, αλλα σε ολα τα παιχνιδια, εγιναν έπειτα, απο..."σύσκεψη" που εκαναν ο Μεσι (!!!) με τον προπονητη της ομαδας!!!!! Ολοι θα το είδατε αλλωστε, πως πριν απο καποια αλλαγη ο διασημος ποδοσφαιριστής (ΟΥΔΕΙΣ αμφισβητει οτι ξέρει πολλα..."κανταρια μπαλα"!!!) πλησίαζε τον πάγκο της ομαδος του και παντοτε, σε...συνεννόηση με τον προπονητή του, εγιναν ολες οι αλλαγές!!!!!! Ψέματα;
           Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, κατέκτησε το χρυσο Κύπελλο, υστερα απο 24 χρονια! Το ειχε πάρει στη Ιταλία το 1990! Τοτε και παλι ειχε κερδίσει την Αργεντινή, στον τελικο! Το 1990 η παρέα του Λοτορ Ματέους, ειχε πάρει την ρεβάνς του 1986, οταν στο Μεξικό η παρέα του Μαραντονα, ειχε νικήσει την Γερμανία!!! Στον τρίτο μεταξυ τους αγώνα στην Βραζιλία η Γερμανία, η παρέα του Τομας Μιλερ, δηλαδη, νικησε την παρέα του Λιονελ Μεσι!!!
           Δίκαια η Καγκελαριος της Γερμανίας, η Άγκελα Μερκελ πανηγύρισε μέχρι το πρωι, μαζυ με τους παίκτες της Εθνικής της ομαδας και αγκαλιά παρακαλω, την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014!!!
           Πανάξια η Γερμανία το πήρε το χρυσό Παγκόσμιο Κύπελλο, μέσα στην Βραζιλία!!!
           Και οπως ολοι πιστευουν, δικαια!!!
           Μπραβο Γερμανία!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου