Η ΥΠΟΔΟΧΗ...

• Οι ήρωες αγωνίζονται σαν Ελληνες!
• Η σκέψη ολων μας στην Εθνική...
• Να κρατήσει τον λογο του...

          

Επιστρέφουν!
           Γυρίζουν με γεμάτες τις...βαλίτσες τους!..
           Η Ελλάδα ανηκει πια στις  16  καλυτερες ομαδες της  Παγκόσμιας Κατάταξης!!!
           Ετσι ολοι πλεον την σέβονται! Και ολοι της βγαζουν το...καπέλο! Δεν ειναι...,δεν ειμαστε η... Ελλαδιτσα, οπως μας έλεγαν παλια! Αλλα γίναμε η Ελλαδα, για την οποια όλη η υφήλιος μιλάει με κολακευτικά λογια...
           Επιστρέφουν! Και πρεπει ολοι μας να χειροκροτήσουμε αυτα τα παιδια, που μας έστειλαν στον Ουρανό! Που μας εκαναν υπερήφανους! Που μας έδωσαν χαρα και ελπίδα! Που μας εκαναν να γελάσουμε!
           Μπραβο ρεε μαγκες!
           Σας ευχαριστούμε πολυ!
           Οπως τοτε στο Euro 2004 που με την κατάκτηση του Κυπέλλου, πατήσαμε την κορυφή της Ευρώπης και αυτο δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε ποτε, ετσι και τωρα, που μπορει μεν να μην φθάσαμε στον τελικο, αλλα ανήκουμε δε, στις 16 καλυτερες ομαδες του κόσμου,δεν πρόκειται ποτε να το διαγράψουμε και αυτο, απο την μνήμη μας!!!
           Και να φαντασθειτε οτι τα παιδια μας, επειδη γνωρίζουν την οικονομικη κατασταση που εχουμε, που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν θέλησαν να παρουν το πριμ για την είσοδο μας στις 16 καλυτερες ομαδες του κόσμου, κατι που το ανακοινωσαν και στον πρωθυπουργο τον Αντώνη Σαμαρα! Του ειπαν...,η για την ακρίβεια του ζητησαν να βοηθήσει, να μεριμνήσει, ώστε η Εθνική μας ομαδα, να αποκτήσει δικες της εγκαταστάσεις για να μην ειναι...περιφερόμενος θίασος!!!
           Ο πρωθυπουργος τους υποσχέθηκε, πως "θα κανω οτι μπορω..."!!! 
           
 

Αυτο το "θα κανω οτι μπορω...", προσωπικα δεν μου λεει τιποτα! Πρεπει άμεσα, χθες, ο Αντώνης Σαμαρας, που λατρεύει το ποδόσφαιρο ( πριν γινει πρωθυπουργος ηταν καθε Κυριακή στο γηπεδο! Ειχε μόνιμο στασίδι στο " Γεωργιος Καραισκακης" και παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομαδα τον Ολυμπιακο!!!), θα πρεπει λοιπον να δώσει εντολή προκειμενου να βρεθει ο χώρος και να ξεκινήσουν τα εργα κατασκευής του αθλητικού κέντρου, οπου θα εγκατασταθεί η Εθνική μας ομαδα, μιας και κλείνουν οι εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμα!!!
           Προπονητικό κέντρο χρειάζεται λοιπον η Εθνική μας! Ενα κέντρο που της αρμόζει, κατι που το αναφέρουν και στην επιστολή, που εστειλαν στον πρωθυπουργο και την υπογράφουν ολοι οι ποδοσφαιριστες μας!..
           Πριν απο ολα αυτα ομως προέχει η υποδοχή! Και πρεπει να ειναι τετοια, που αρμόζει σε τέτοιες περιπτωσεις!
           Πρεπει να γινει, μια υποδοχή ηρώων...
           Μηπως κανω λαθος;
         

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου