ΟΧΙ, κ. ΣΑΝΤΟΣ!!!

• Η φυγή, ηταν δικη του επιλογή...
• "Καποιοι παίκτες ηθελαν να γινουν ήρωες"!
• Δεν εγκαταλείπει το καράβι ο καπετάνιος...

           
 

Οταν το καράβι, βρίσκεται σε τρικυμία, ποτε δεν το εγκαταλείπει πρωτος ο καπετάνιος!!!
           Αυτο λεει η δεοντολογία! Και οχι μονο η...ναυτική! Το ιδιο πρεπει να συμβαινει παντου! Σε ολες τις δουλειές, οσο δύσκολες και αν ειναι!
           Ποτε!
           Ναι!
           Ποτέ ο καπετάνιος δεν φεύγει... Δεν εγκαταλείπει πρωτος (!!!) το καράβι του! Και μαλιστα, την ώρα που αυτο (το καράβι...), αλλα ιδιαιτερα πολυ το πλήρωμα τον εχει ανάγκη!!! 
           Ποτέ ο καπετάνιος δεν παιρνει τα πραγματα του και φεύγει...,δεν κατεβαινει πιο σωστα πρωτος απο το καράβι... Δεν το εγκαταλείπει στην μέση του Ωκεανού και φεύγει...τρέπεται σε φυγή, ειναι η σωστη λεξη, μου ειπε ενα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ! Και εχει απόλυτα δίκιο!.. 
           Αλλωστε ο καλος ο καπετάνιος στην...,στις φουρτουνες φαινεται!!! 
           Ετσι, δεν ειναι;
           Ο, κατα τα αλλα επιτυχημένος προπονητής της Εθνικής μας ομαδας, ο Φερναντο Σαντος, μολις ο διαιτητής σφύριξε την...λήξη της εκτέλεσης των πεναλτυ, για την ακρίβεια μολις το πέμπτο πεναλτυ "μετατράπηκε" σε γκολ, πήρε την βαλίτσα του και το πρωτο αεροπλάνο για την χωρα του, αφήνοντας στα..."κρύα του λουτρου", τους παίκτες του! Τα παιδια του, οπως έλεγε παντοτε, ο ίδιος!
           Πήρε που λέτε το αεροπλάνο και χωρις να αποχαιρετησει τους παίκτες του, επέστρεψε στην Πορτογαλία!.. Εκει μαλιστα, σε δηλώσεις που εκανε στην δημοσια τηλεοραση ειπε πως "υπήρχαν δυο τρεις ποδοσφαιριστες που ενδιαφέρονταν περισσοτερο να γινουν οι πρωταγωνιστες. Τους απασχολούσε πιο πολυ να πετύχουν το γκολ απ'οτι να κυκλοφορήσει η μπαλλα και αυτο οδήγησε σε αρκετα λάθη..."!!!
           Οχι!
           Οχι κ. Σαντος!!!
          
 

 Οχι, δεν ειναι ετσι! Δεν εχεις δίκιο! Οι παίκτες, παρα τις οποιες μεταξυ τους διαφωνίες, μέσα στο γηπεδο εκαναν τα παντα ώστε η Εθνική μας να περασει και να φθασει οσο ποιο ψηλα γινεται!!!
Οι κατηγορίες λοιπον που είπες για τους δυο τρεις παίκτες που ηθελαν να γινουν ήρωες, δεν ευσταθούν! Αλλωστε οταν εσυ στα αποδυτήρια τους έλεγες... 
           "Παρτο πανω σου..."!!! 
           "Μπορεις μονος σου να τους κερδίσεις..."!!! 
           Αυτα δεν...μετράνε;
           Δεν ειναι...κίνητρα για εναν ποδοσφαιριστή;
           Ε;
           Οχι!
           Οχι κ. Σαντος!!!
           Οχι, δεν εχεις δίκιο με τις κατηγορίες σου...
           Και αντί να εισαι ευχαριστημένος απο την απόδοση τους, δηλωσες δήθεν προδομένος!!! 
           Είπες ακομα, πως η ΕΠΟ στην κυριολεξία, σε έδιωξε απο την Βραζιλία, με τις...κλωτσιες!..
           Οχι κ. Σαντος!!!
           Οχι,δεν εχεις δίκιο...
           Η αποφαση της φυγής ηταν δικη σου ιδέα, οπως ειπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετα την άφιξη της Εθνικης μας (χθες το απόγευμα...) στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζελος", οπου και τους εγινε υποδοχή ηρώων, οπως τους άξιζε βεβαια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Γιωργος Σαρρης! 
           "Ηταν δικη του η επιλογή. Το ιδιο θα γινόταν και μετα την Ακτή Ελεφαντοστού. Ειχε βγάλει τα εισιτήρια για Λισαβόνα! Το ιδιο εγινε και τωρα! Του ζητήσαμε να μείνει μια ημερα ακομα, αλλα ειπε πως εχει μαζέψει τα πραγματα του... Τον ευχαριστούμε για τα τέσσερα χρονια και δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα..."!!!
           Αυτη ηταν η δήλωση του κ. Σαρρη στους συναδέλφους μου!
           Οχι λοιπον...
           Οχι κ. Σαντος!!!
           Οχι, δεν εχεις δίκιο!!!
           Ομως για οτι έκανες για την χωρα μας σε ευχαριστούμε πολυ!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου