Κ Υ Ρ Ι Α !

• Δύσκολες ώρες για την Αννα Συνοδινου!
• Ειναι διασωληνωμενη στο "Σωτηρία"!
• Τι κανει, η Νεα Δημοκρατια;

        Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται η ηθοποιός Αννα Συνοδινού  
 Της χρωστάμε!
           Δεν μας χρωστάει!
           Αυτη ειναι η αληθεια...
           Ναι! Η Ελλάδα χρωστάει στην ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ Αννα Συνοδινου! Και της χρωστάει πολλα. Γιατι και αυτη εδωσε πολλα στην χωρα μας! 
           Ετσι τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάει, ΜΟΝΗ της,  εκει στο κρεβάτι του πόνου στο "Σωτηρία", θα πρεπει να σταθούμε ΟΛΟΙ δίπλα της. Να την βοηθήσουμε με οποιο τροπο μπορούμε. Να κανουμε αυτο, που δεν εχει κανει μέχρι τωρα η Νεα Δημοκρατια!
          
 Χωρίς επαφή με το περιβάλλον η ηθοποιός Άννα Συνοδινού
 Ειναι γεγονος, πως εδω και μια εβδομάδα, η πολυ σπουδαία Αννα Συνοδινου περνάει τον δικο της Γολγοθά. Νοσηλεύεται διασωληνωμενη στο Νοσοκομειο "Σωτηρία"! Και οπως λενε οι γιατροί, η γυναίκα που αφιέρωσε την ζωη της στον πολιτισμό της χωρας μας. Και τον υπηρέτησε πιστά, "χωρις φόβο και κόπο", δεν εχει καμια επαφή με το περιβάλλον!
           Σημερα, ολα αυτα οι "άνθρωποι του πολιτισμού" φαινεται οτι τα ξέχασαν!
         

 Και οχι μονο τα ξέχασαν, αλλα τα διέγραψαν με μιας! Τα έσβησαν με εκεινο το σφουγγάρι που απο τον μαυροπινακα, σβήνουμε τα..."βερεσεδια"! Με την μονη διαφορα, οτι εδω πρόκειται για την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ Αννα Συνοδινου, το εργο της οποιας, δεν μπορει ΟΥΔΕΙΣ και με τιποτα να διαγράψει! Η προσφορά της στην χωρα μας, ειναι τεράστια! Και αυτο το γνωρίζουν ολοι. Και αν καποιοι κανουν πως το ξέχασαν, θα πρεπει ολοι εμεις οι υπόλοιποι να τους το θυμίσουμε!
           Στα 88 χρονια σημερα η Αννα Συνοδινου, περνάει δύσκολες ώρες ΜΟΝΗ! Δεν εχει κανεναν στο πλευρό της! Εκτός απο καποια λιγοστά άτομα, που προσπαθούν να βοηθήσουν οσο και οπως μπορουν!
           "Για να αντιμετωπιστεί η κατασταση της υγείας της, απαιτούνται μεγαλα έξοδα, τα οποια μονο με την σύνταξη της, δεν μπορουν να πληρωθούν...", μου ειπε ενα απο αυτα τα λιγοστά άτομα. Και εχει άπλυτα δίκιο.
           Ενα αλλα ζήτημα, που εχει προκύψει, ειναι ενα χρέος της, στην Εφορια, ύψους 11.000 ευρω! Και οπως λενε, εαν δεν πληρωθεί άμεσα, "υπαρχει κίνδυνος να βγει στο σφυρί το σπιτι της στο Παγκράτι..."! Η μοναδικη περιουσια της!
           Αλλα τι κανει η Νεα Δημοκρατια;
           Γιατι δεν αναλαμβάνει, εστω και ενας απο εκει μέσα, την πρωτοβουλία, για να βοηθήσει την Αννα Συνοδινου, η οποια υπηρέτησε την παράταξη αυτη για πολλα πολα χρονια, απο πολλες πολλες θέσεις, ως Βουλευτης και Υφυπουργός; 
           Γιατι ο πρωθυπουργος ο Αντώνης Σαμαρας δεν παιρνει θεση; Μηπως δεν γνωριζει το συμβάν; Η, μηπως ο πρωην υπουργος της ΝΔ, με τον οποιο, φιλικά πρόσωπα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ Αννας, ήρθαν σε επικοινωνία, δεν του ειπε τιποτα; Οτι παντως και αν συμβαινει, πρεπει σημερα κιόλας να αναλάβει δραση! Να σταθει δίπλα στην πολυ σπουδαία μας Αννα Συνοδινου. Να κανει ολα οσα δεν εχει κανει μέχρι τωρα για εκεινη που τα εδωσε ολα για την πατριδα μας!  ΚΥΡΙΑ με όλη την σημασια της λέξης η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ Αννα Συνοδινου!
           Ετσι δεν ειναι κ. Πρωθυπουργέ;
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου