ΔΕΝ...ΤΡΩΓΕΤΑΙ!!!

• Λαϊκιστής και με την...βουλα!
• Αλλος ειναι, ο στόχος του...
• Ποτε γινεται δημοψηφισμα... 

          
 Ανακατωσουρας!..
           Αυτος ειναι ο...τιτλος που ταιριάζει στον νεαρό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσιπρα!
           Ναι, ανακατωσουρας!
           Αληθεια, πως τα καταφέρνει αυτο το παιδι και αλλα λεει! Αλλα εννοεί! Και τελικα αλλα κανει! Βεβαια, ο στόχος του ειναι...βαθυτερος! Αλλα δεν...τολμάει να τον πει, ουτε στους στενούς του, ναι ουτε στους πιο κοντινούς ανθρωπους του!!!
           Το τελευταίο του...κατωρθωμα ειναι οτι με αφορμή την..."μικρη ΔΕΗ",  αποβλέπει στο να βρει τις απαραίτητες υπογραφες Βουλευτων για να καταφέρει και να..."μπλοκάρει", την εκλογη του Προεδρου της Δημοκρατίας, απο την παρούσα Βουλη!!!
           Ετσι, προσπαθει τωρα να βρει 120 Βουλευτες, να υπογράψουν, ώστε το θεμα να παει σε δημοψηφισμα!!! Και το λεει αυτο, την ώρα που γνωριζει πως για να γινει κατι τετοιο χρειάζεται να έρθει το ζήτημα στην Βουλη, στην Ολομέλεια και να ψηφιστεί απο 180 Βουλευτες, οπως ορίζει το άρθρο 44, στην παράγραφο 2!!! Κατι που ειναι αδύνατο να συμβει!!!
           Το άρθρο 44 του Συντάγματος, στην παράγραφο 2, αναφέρει ρητώς οτι, "Δημοψηφισμα προκηρύσσεται απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμενα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρο κοινωνικο ζήτημα έκτο απο τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτο αποφασιστεί απο τα τρια πέμπτα του συνόλου των βουλευτων, υστερα απο πρόταση των δυο πέμπτων του συνόλου, οπως ορίζουν ο Κανονισμος της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής"! Μονο ετσι μπορει να γινει, καποιο δημοψηφισμα!!!
         
 

 Ολα οσα αναφέρονται στο άρθρο 44, στην παράγραφο 2, του Συντάγματος, μας λενε  λοιπον οτι η ψήφιση του νομοσχεδίου για την "μικρη ΔΕΗ", προηγείται της οποιας άλλης απόφασης για δημοψηφισμα! Ετσι για ποιο πράγμα θα πρεπει εκτάκτως να ανοίξει η Ολομέλεια της Βουλης; Αλλωστε η Βουλη θα λειτουργησει τον Οκτώβριο! Και αυτος ειναι ο στόχος του Αλεξη Τσιπρα. Να καταφέρει να μπλοκάρει τις οποιες συζητήσεις για την εκλογη Προεδρου της Δημοκρατίας, απο την παρούσα Βουλη!!!
           Τωρα!
           Τωρα, εδω που τα λεμε, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης, δεν πρόκειται και δεν μπορει, να καταφέρει κατι τετοιο! Απο την ώρα που δεν μπόρεσε, δεν κατάφερε πιο σωστα να συζητηθεί η πρόταση μομφής κατα του πρωην υπουργου Οικονομικών και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος του Γιάννη Στουρναρα, θα κανει αυτο;
           Μένω λοιπον, σε αυτο που ειπα. Η "μικρη ΔΕΗ", δεν τον ενδιαφερει καθόλου!!! Ο στόχος του, ειναι αλλος! Να..."εγκλωβισει 120 Βουλευτες", για να μπλοκάρει τις διεργασίες της εκλογής νέου Προεδρου Δημοκρατιας...
           Και κατι ακομα!
           Ουτε τωρα τα...κουκιά του βγαίνουν του Αλέξη Τσιπρα! Η πολιτική ειναι αριθμοί! Ετσι όσες προσθέσεις και αν κανει, παντα θα ειναι μείον!!! Θα του λειπουν..."πολλα κουκιά"!!! 
           Αυτος ο Αλεξης Τσιπρας, δεν...τρώγεται με τιποτα!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου