ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ...ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ!!!

• ...Αλλα παλι χάνει στο μέτρημα!
• Τι ζητάει απο τους Βουλευτες...
• Αλλα...κόλπα!

         




Αλλα κόλπα!
           Ναι!
           Αυτη η ιδέα, ειναι...,η πρόκειται για πραγματικα "αλλα κόλπα..."!!!
           Υστερα απο καποιες "ανοστες", θέσεις και αντιθέσεις! Κρίσεις και επικρίσεις! Και μονο ήττες! Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,ο Αλέξης Τσιπρας, βλέποντας οτι ΤΙΠΟΤΑ μέχρι στιγμής δεν του...βγαινει, κατέληξε σε κατι αλλο! Διαφορετικο! Και ισως ποιο έξυπνο απο καθε αλλο! Ετσι αφου πήρε μολύβια και χαρτια, άρχισε να γράφει! Οχι σενάρια, η νουβελες, η ιστορίες ερωτικού περιεχομένου! Τιποτα απο ολα αυτα...
           Γράφει επιστολές!..
           Πολλες επιστολές! Όσες και οι ανεξάρτητοι βουλευτες!!!
           Τους γράφει! Και τους παρακαλεί να τον στηρίξουν στην υποθεση της "μικρής ΔΕΗ"!!! Βεβαια, ο στόχος του, δεν ειναι αυτος! Γιατι, εδω που τα λεμε αν λειτουργησει η οχι η "μικρη ΔΕΗ", δεν δίνει μια!!! Δεν τον ενδιαφερει! Ο σκοπός του. Ο στόχος του ειναι αλλος. Και ολοι πλεον,τον εχουν πάρει... χαμπαρι!
           Ο στόχος του λοιπον, ειναι ενας και μοναδικός!
           Να..."μπλοκάρει" την εκλογη του νεου Προεδρου της Δημοκρατίας, απο την παρούσα Βουλη! Και δεν το θελει καθόλου να κερδίσει περισσοτερο χρόνο, στην εξουσία η Κυβερνηση του Αντώνη Σαμαρα! Θελει λοιπον με καθε τροπο να ρίξει την Κυβερνηση και να βάλει την χωρα σε περιπέτειες!!! Τιποτα αλλο, δεν τον ενδιαφερει! Ουτε καν τι λενε και τι σκέπτονται,  οι πολλες πολλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ!..
           Ειναι ο...εαυτουλης του!!!

           

Ετσι ο κ. Τσιπρας, ο οποιος παντοτε χάνει στο τελικο...μέτρημα, (αληθεια γιατι ομως...) τούτη την ώρα γράφει, συντάσσει εοιστολες και τις στέλνει σε καθε βουλευτή! Ιδιαιτερα δε, σε εκείνους τους ανεξάρτητους, οι οποιοι ειναι...,η μάλλον αποτελούν τον "τρίτο πόλο" του Κοινοβουλίου! Και για αυτο χρειάζεται την ψήφο τους, προκειμενου ο στόχος και ο σκοπός του, να υλοποιηθούν!!!
           Για αυτο "Οι Κατα Τσιπρα...επιστολές", αρχισαν και "πεφτουν σαν την βροχη"!!!
           Οι ανεξάρτητοι βουλευτες που πήραν...,η παιρνουν στα χέρια τους την, απο "Κατα Τσιπρα...
επιστολή", την μελετούν και θα απαντήσουν στον αποστολέα, "το συντομότερο δυνατον"!!! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στα χέρια μου, απο τους ανεξάρτητους βουλευτες,δυο η τρεις, θα απαντήσουν θετικά, στο κάλεσμα του Αλεξη Τσιπρα!!!
           Αλλα και με αυτους τους τρεις, άντε πεντε βουλευτες, που θα πουν ΝΑΙ, τα...κουκιά και παλι δεν βγαίνουν! Και οι αριθμοί εινα αυτοι, που παίζουν το ρόλο τους, στην πολιτική! Αυτη ναι, ειναι η αληθεια, είτε το θελουν, είτε οχι καποιοι! Και ο Αλέξης το ξέρει...,το γνωριζει, καλα αυτο! Και ετσι γράφει επιστολές!!! Και ειναι...
           "Οι Κατα Τσιπρα...επιστολές!"!!!!!

           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου