ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ...

• Έπαιξαν μπαλλα, για το Σ Ε Η...
• Ηθοποιοί - Ποδοσφαιριστες 3-3!
• Χωρις πολιτική σκοπιμότητα...

         



Δεν υπήρχε..."πολιτικο χρωμα"!
           Οχι!
           Δεν ασχολήθηκε ΟΥΔΕΙΣ με την πολιτική, που μονο πόνο προσφερει,δυστυχως! Βεβαια τετοια γεγονότα περνάνε και τα πολιτικα μηνυματα, την πολιτική δηλαδη, που ασκούν οι ιδιοι οι απλοί πολίτες, οταν ο κίνδυνος παραμονεύει... Ο ενας βοηθάει, τον άλλον! Αυτη ειναι η πολιτική του απλού πολιτη... Ομως, "τέρμα" για σημερα η πολιτική σκοπιμότητα... Βαρέθηκα τους  αριθμους! Αυτους που θελουμε δεν θελουμε ασκούν πολιτική! Βαρέθηκα να διαβάζω γνώμες φίλων που μονο για...σκοτάδι μιλανε! Εστω και 24 ώρες, όσες εχει η Κυριακή κατω τα μολύβια για την πολιτική!.. Αυριο παλι!..
           Σημερα, λοιπον θα μιλήσουμε μονο για μπαλλα! Για ποδόσφαιρο!..
           Οχι για τους αγωνες του Μουντιάλ (για αυτους θα ασχοληθω σε αλλο σχόλιο μου στο τέλος τους, σε λιγες ήμερες...) στην Βραζιλία! Οχι... Αλλα θα ασχοληθω, με ενα αλλο διαφορετικο ποδόσφαιρο, που εγινε για καλο σκοπό! Χωρις σκοπιμότητα και μαλιστα χωρις "πολιτική σκοπιμότητα"! Και εδω ακριβώς ειναι η διαφορα!.. Μια διαφορα, που δυστυχως, πολλοι λίγοι μπορουν να την καταλάβουν!!! Να την διακρίνουν...
           Ηθοποιοί απο την μια πλευρα...
           Βετεράνοι ποδοσφαιριστες απο την αλλη...
           Φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους και...ξεκίνησαν εναν αγώνα για "καλο σκοπό"!
           




Ο αγώνας εγινε, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Βουλα! Γνωστα ονόματα του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στήθηκαν στο ενα κομμάτι του γηπέδου! Και στο αλλο η γνωστη παρέα του Νίκου Βαμβακούλα! Ο κοσμος που ειχε συγκεντρωθεί χειροκροτησε, ολους τους "πρωταγωνιστες" και παράλληλα θαυμασε το ταλέντο τους...
           Το τελικο αποτελεσμα, αν και δεν εχει καμια σημασια μπροστα στο σκοπό, για τον οποιο εγινε η συνάντηση, ηταν ισόπαλο! Βεβαια, για να θυμηθώ και την δραση μου, ως αθλητικός συντάκτης (εδω θα πρεπει να σας πω,οτι είμαι απο τους πιο παλιούς αθλητικούς συντάκτες της χωρας) το παιχνιδι, στο οποιο τις εντυπώσεις κέρδισε η...διαιτησία έληξε 3-3! "Έβρεξε γκολ"!!! Θα ηταν ενας έξυπνος τιτλος μιας αθλητικής εφημερίδας, που θα ήθελε να πουλήσει περισσοτερα φύλλα!.. Και πρεπει να πω ακομα, οτι τα έσοδα απο τις εισπράξεις του αγώνα, θα δοθούν στο Σωματείο Ελληνων Ηθοποιών!..
           Οπως τονισα η...διαιτησία ηταν εκεινη, που κέρδισε τις εντυπώσεις! Οταν που λέτε, οι πολυ πολυ όμορφες και σεξυ ρέφερι (διαιτητής) "σφυριξαν", στο δεύτερο ημίχρονο (αλλοι "έπαιξαν στο πρωτο...) το ματς..."πήρε φωτιά"!!! Και οι τρεις ηταν αντικειμενικές! Αυστηρές! Και δίκαιες! Μα πανω απο ολα ηταν σεξυ! Εντυπωσιακές μέσα στην στολή του διαιτητη, με το κοντό και...καυτό σορτσάκι!!! Μπραβο κορίτσια, γιατι και εσεις, παίξατε για "καλο σκοπό" και διακριθηκατε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου