ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

• Σαφείς εντολές του κ. Σαμαρα!
• Η ψαλίδα μεταξυ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει...
• Εκλογες προβλεπει και ο Κ. Καραμανλης!

         
 Ειναι αληθεια...
           Ναι, υπαρχει το ενδεχόμενο...
           Η, μάλλον ειναι βέβαιον, τηρουμένων των αναλογιών ασφαλως, να παμε για εκλογες και μαλιστα πολυ σύντομα!
           "Ολο και πιο έντονα το συζητάμε, στο Μαξίμου, το θεμα των πρόωρων εκλογών, για τις αρχές του Φθινοπώρου..."!!!  Μου ειπε ενας καλος φιλος και απο τους στενούς συνεργάτες του Αντωνη Σαμαρα! Μαλιστα οπως τόνισε, "ο πρωθυπουργος εξετάζει σοβαρά την περιπτωση, το ενδεχόμενο δηλαδη, των προορων εκλογών..."!!!
           Τωρα!
           Έμαθα πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας, εχει στο συρτάρι του ενα "μυστικό γκάλοπ" το οποιο "παρουσιάζει", "δείχνει", πιο σωστα,  πως η..."ψαλίδα μεταξυ Νέας Δημοκρατιας και ΣΥΡΙΖΑ εχει κλείσει και κλείνει συνεχώς"!.. Ετσι ήρθε η ώρα της...αναμέτρησης! Η στιγμη του ποιος εχει το...πανω χερι!!!
           
 Και εδω, που τα λεμε, ειναι περίεργο, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν..."παιρνει" τιποτα απο την φυσιολογική η οχι, φθορά  της κυβερνησης! Φαινεται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ "έπιασε ταβάνι στις Ευρωεκλογές" γιατι τα ποσοστά του, παραμένουν τα ιδια και ισως κατω του αναμενομένου!!!  Και αυτο ειναι στα συν που εξετάζει, το επιτελείο του πρωθυπουργου, για πρόωρες εκλογες!!!
           Ενα αλλο στοιχείο ειναι, οτι η "Χρυση Αυγη", οπως και οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες",εχουν "πτώση" και αντί το ποσοστο τους να "ανεβαίνει", διαρκώς "μικραίνει"!!!  Χανουν, καθημερινα "έδαφος"! Απο την πλευρα του το ΚΚΕ ειναι γεγονος, πως παραμένει στα ιδια, για την ακρίβεια "κρατάει το ποσοστο του"! Ενω το "Ποταμι" του Σταυρου Θεοδωρακη, εχει...σταματήσει κάπου εκει στο 6%!!   Ετσι, ολα αυτα "συνηγορούν" στο γεγονος να παμε σε εκλογες το ερχόμενο Φθινόπωρο!..
           Υστερα λοιπον απο τα εγκαινια και τις εξαγγελίες του Αντωνη Σαμαρα στη ΔΕΘ, ειναι βέβαιον οτι ο πρωθυπουργος θα ανακοινώσει την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών! Την προσφυγή στις κάλπες! Μπορει αυτο να το αποφύγουμε, εαν και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνήσει σε πρόσωπο κοινής αποδοχής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας! 
           Πρόωρες εκλογες "βλέπει" και ο πρωην πρωθυπουργός Κώστα Καραμανλης, ο οποιος το κουβεντιασε με τους στενούς συνεργάτες του! Το εκμυστηρεύτηκε σε πολλους, στην δεξίωση του γάμου του γιου του Προκόπη Παυλόπουλου! 
           "Φοβαμαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να εξασφαλίσει η Κυβερνηση τους 180 βουλευτες για την εκλογη του Προεδρου της Δημοκρατίας, με αποτελεσμα να ειναι αναπόφευκτες οι εκλογες..."!!! Ειπε χαρακτηριστικα ο Κώστας Καραμανλης στους ανθρωπους που ηταν την ώρα εκεινη κοντα του! "Οι εκλογες, θα ειναι ομως, δυσάρεστη εξέλιξη, την ώρα που ο πρωθυπουργος με την προσωπική του προσπάθεια, εχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την χωρα και να την επαναφέρει στο σωστο δρομο"! Τόνισε στην συνέχεια, ο πρωην πρωθυπουργος Κωστας Καραμανλης... Και εδω που τα λεμε, εχει δίκιο!!!
           Ενα ειναι παντως γεγονος. Οτι εαν δεν αλλάξει κατι σοβαρα, τοτε σίγουρα παμε για εκλογες!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου