ΤΟ..."ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ"!!!

• Κρυφές διακοπές των πολιτικών!
• Φευγουν, χωρις να λενε, για που...
• Η κυριαρχία του...λαϊκισμού!

         

 Ναι!
           Ναι, εχει μεγαλη πλάκα!..
           Μολις πλησιάζει η Πεμπτη ολοι οι πολιτικοι, προσπαθούν, να βρουν χίλιες δυο δικαιολογίες, για να την...κανουν!
           Ετσι, πολλοι λενε, οτι ειναι..."αδιάθετοι"!.. Και πως, δεν θα πανε στο γραφειο τους!!!
           Η αληθεια ομως, ειναι αλλη...
           Θελουν να φύγουν απο την Αθήνα και να εκδράμουν για κάπου, ώστε να ξεκουραστούν για καποιες ώρες! Για αυτο κανουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμενου να καλύψουν τα ίχνη τους!.. 
           Και η...πλάκα ειναι πως, οπως μου ειπαν, οχι ενας αλλα πολλοι υπουργοι (ολοι τους καλοί φιλοι) "απεχουν", ακομα και απο τα social media, ώστε να μην τους βρουν! Για να μην φανεί δηλαδη, που ακριβώς βρισκονται!!! Βλεπετε το διαδίκτυο ειναι..."μαρτυριάρικο"!!! Αποκαλύπτει τα παντα! Λεει την αληθεια! Δεν κρύβει τιποτα!
           Φευγουν χωρις...αποτυπώματα!!!
          
 Το..."σκασιαρχειο" υπουργών και βουλευτων, ξεπερασε καθε προηγούμενο, το περασμένο Σαββατοκύριακο! Τις ημερες που έλειπε ο πρωθυπουργος στην Φλωρεντια! Εκεινες τις ημερες λοιπον, πήραν οποιοδηποτε μεταφορικό μέσο και την εκαναν για μια παραλία! Να κανουν μια βουτιά! Να γεμίσουν, εστω και για λιγες ώρες, τις μπαταρίες τους, γιατι οι επόμενες ημερες προβλέπεται να ειναι πολυ πολυ "καυτές" και επικίνδυνες!..
           Μονο οι στενοί συνεργάτες τους και φυσικα οι δικοι τους άνθρωποι, γνώριζαν για αυτο τους, το..."σκασιαρχειο"! Το γνώριζαν και δεν μίλαγαν σε κανεναν!..
           Ολο αυτο το..."κακογυρισμένο" εργο, αποδεικνύει τον λαϊκισμό, που εχουν μερικοι απο τους πολιτικούς μας!.. Εναν λαϊκισμό που τους κανουν, τους μετατρέπει πιο σωστα, σε "μη κανονικούς ανθρωπους", οπως μου ειπε πρωτοκλασάτο στέλεχος του Μαξίμου!!! 
           Καλα!
           Καλα μην τα..."παίρνετε"!!!
           Δεν ειπα, οτι ολοι ειναι ετσι! "Μη κανονικοί άνθρωποι..."!!!
           Εντάξει;
           Το..."σκασιαρχειο", υπουργών και βουλευτων, το έμαθε ο πρωθυπουργος, ο Αντώνης Σαμαρας και δεν έδειξε καθόλου, μα καθόλου ομως ενθουσιασμένος για το περιστατικό! Και το κακο, ειναι οτι δεν ειπε λεξη! Κατι που σημαίνει, πως σκέπτεται τι μετρα να πάρει, ώστε να μην επαναληφθεί ενα τετοιο γεγονος!..
           Οχι αλλο..."σκασιαρχειο"!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου