Μ Π Ρ Α Β Ο !!!

• Κινηση ανθρωπιάς...
• Η επιχορηγηση της Βουλής!
• Κάλλιο αργα, παρα ποτε...

         

 Έπρεπε...
           Ναι!
           Έπρεπε να ειχε γινει η κίνηση αυτη, οχι απο χθες... Οχι, αλλα απο προχθές!..
           Αλλωστε πρόκειται για μια "κυρια" του Ελληνικού Πολιτισμού! Μια καλλιτέχνιδα που εκανε το ονομα της Ελλαδος, να ακουστεί σε όλη την Υφήλιο! Για την Αννα Συνοδινου!
           Ομως "κάλλιο αργα...,παρα ποτε", οπως λεει και ο λαος μας!!!
           Πριν απο περιπου ενα μήνα ειχα σχολιάσει, στο Instagram, βάζοντας μια απο τις σπάνιες φωτογραφίες της κ. Συνοδινου, το γεγονος, οτι η πολιτεία την ειχε εγκαταλείψει στην τύχη της! Οτι στην κυριολεξία την ειχε..."πετάξει"!!! Κατι τετοιο βεβαια πιστευε ολος ο κοσμος! Και οταν μαλιστα πρόκειται για την μεγαλη κυρια του Πολιτισμού μας, καμια κίνηση, δεν περνάει απαρατήρητη!!!
           Το θεμα-πρόβλημα, για την τραγικη οικονομικη κατασταση της Αννας Συνοδινου, ανέλαβε να λύσει η Βουλη! Και εδω, θα πρεπει να σας υπενθυμίσω πως, η κ. Συνοδινου, εχει χρηματίσει, αν θυμάμαι καλα, για δυο τετραετίες βουλευτης της Νέας Δημοκρατιας! Ενω εγινε και υφυπουργός Πολιτισμού και μαλιστα, με πλούσιο και σπουδαιο εργο! 
           Αυτη η διάσημη γυναίκα λοιπον, τα εχασε ολα, μολις αρρώστησε!
           Οταν μπήκε στο "Σωτηρία", φάνηκε η απανθρωπιά του Κράτους!
           Ολα!
           












Ναι! Ολα οσα ειχε κανει εκεινη (η Αννα Συνοδινου) ξεχάστηκαν με μιας!.. Περασαν! Χάθηκαν! Διαγραφηκαν! Πετάχτηκαν! Σκόρπισαν!
           Και, η κατασταση αυτη θα συνεχιζόταν, εαν ο πρόεδρος της Βουλής, ο καλος φιλος μου, ο Ευάγγελος Μειμαρακης, δεν έπαιρνε την δεδομένη στιγμη, την κατάλληλη αποφαση! Υπέγραψε διάταξη-αποφαση, με την οποια εγκρίνονται 4.000 ευρω "για να αντιμετωπίσει τα έξοδα νοσηλείας της..."! Πρόκειται, οπως έμαθα, για την πληρωμή της αποκλειστικής νοσοκόμας!..
           Ολοι μίλησαν, για μια "κίνηση ανθρωπιάς του προεδρου της Βουλής", για την μεγαλη ναι για την μεγαλη μας, πρωταγωνίστρια του Θεάτρου και γενικα του Πολιτισμού!
           Ναι! Ετσι ειναι... "Κίνηση ανθρωπιάς", απο τον πρόεδρο της Βουλής!
           Αλλωστε, στη Αννα Συνοδινου ο Πολιτισμός μας, χρωστάει πολλα! Παρα πολλα!
           Το μονο, που σημερα θελω να πω, να υπογραμμίσω με το σχόλιο μου αυτο, στον Ευαγγελο Μειμαρακη, ειναι μονο μια λεξη...
           Μ π ρ α β ο!!!
           
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου