ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

• Την έβγαλε στο πεζοδρόμιο...
• Ο συζυγος..."έκλεινε τα ραντεβου"!
• Η ιστορία, δεν ειναι σενάριο...

           


Απο την αρχη!
           Ναι!
           Απο την αρχη, θελω να ξεκαθαρίσω οτι η ιστορία που θα σχολιασω σημερα, δεν ειναι σενάριο! Αντίθετα, πρόκειται για αληθινη ιστορία! Και ειναι απο τα..,δράματα που μας επιφυλάσσει η ιδια η ζωη! Ειναι η αληθεια! Ειναι ενα ακομα "παιχνιδι" απο αυτα, που...παιζει η μοίρα στους ανθρωπους! Στις οικογένειες!..
           Η ιστορία διαδραματίζεται στην όμορφη Πάτρα! Και παίχτηκε σε ενα απο τα πολυ γνωστα ξενοδοχεία της πόλης!
           Εδω!
           Σε αυτο το ξενοδοχειο, μια όμορφη. Πολυ όμορφη και καλλίγραμμη γυναίκα, ειχε κλείσει δωμάτιο και περίμενε τους συντρόφους-πελάτες της, τους οποίους "έκλεινε ο συζυγος της"!!! Ναι, διαβάσατε πολυ πολυ σωστα! 
           Ο άνδρας της "έκλεινε τα ραντεβου"!!!
           Και ο ίδιος  την πηγαινε με το αυτοκινητο του!!! Την περίμενε μαλιστα λιγο πιο κατω απο το ξενοδοχειο, για να την...επιστρέψει στο σπιτι τους!!!
           

Στο προχθεσινό ραντεβου ομως τα πραγματα, δεν πήγαν καλα! Η γυναίκα έφθασε εγκαίρως... Ανέβηκε στο δωμάτιο και περίμενε τον...πελάτη, που -επαναλαμβάνω- ο συζυγος της, ειχε "κλείσει"!!! Σε λίγο ανοίγει την πορτα και βλέπει αντί για εναν πελάτη, δυο! Βεβαια,κατι τετοιο το..."αντιμετώπιζε" για πρωτη φορα! Ομως, εμεινε με το στομα ανοικτό για αρκετή ώρα, οταν είδε, πως ο ενας απο τους δυο πελάτες, ηταν ο ανθρωπος, που λίγα χρονια πριν την ειχε στεφανωσει! Την ειχε παντρέψει! Και ολοι καταλαβαίνετε την έκπληξη της! Αμέσως, ο κουμπάρος της,άρχισε να την..."λούζει" με τα ωραία εκείνα κοσμhτικα επίθετα! Την απείλησε μαλιστα, οτι θα τα πει ολα στον άνδρα της, που ηταν φιλος του! Οταν εκεινη του απάντησε, πως αυτος ηταν ο..."μανατζερ" της, δεν την πίστεψε! Και αμέσως, άρχισε ενας νεος γύρος "τσακωμου", ο οποιος με την παρέμβαση του τρίτου της παρέας σταμάτησε εγκαίρως!
           Υστερα απο τις εξηγήσεις η όμορφη Πατρινια έφυγε! Οι δυο άνδρες την παρακολούθησαν και πραγματικα διαπίστωσαν πως έλεγε αληθεια! Την είδαν να μπαίνει στο αυτοκινητο του άνδρα της που την περίμενε, στο γνωστο σημείο!!!
           Η όμορφη γυναίκα ειχε φθασει να εκδίδεται, με την σύμφωνη γνώμη του συζύγου της, επειδη ειχε χάσει την δουλεια της (την ειχαν απολύσει πρόσφατα...) και τα δάνεια, που ειχε πάρει...έτρεχαν! Για αυτο "αναγκαστηκε να κανει το αρχαιότερο επάγγελμα στον κοσμο! Αυτο της πόρνης!..", με τις... ευλογίες μαλιστα του άνδρα της!!!
           Ετσι γράφτηκε ενα ακομα δραμα της καθημερινοτητας που ζούμε και βιώνουμε ολοι! Και οπως φαινεται, δεν ειναι και το μοναδικό δυστυχως!!! Τέτοιες ιστορίες βλέπουμε! Ζουμε καθημερινα, στην διπλανή πορτα!
           Προαγωγος ο συζυγος! Και πελάτες ολοι! Αρκει να ξεχρεωσουν τις τράπεζες!
           Τραγικο, μα αληθινο  σενάριο...
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου