ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ...

• Το "παιρνει" η εφορία!
• Η Σοφια Παπανδρεου χρωστάει πολλα!
• Αγώνας δρόμου για την τακτοποίηση...

      Η Εφορία βγάζει στο σφυρί το σπίτι των Παπανδρέου στο Καστρί -Οι φόροι που χρωστ   
Το ιστορικό Καστρί κινδυνεύει!
           Κινδυνεύει να χαθει απο τα..."χέρια" της οικογένειας Παπανδρεου!
           Και αυτο, γιατι τα χρέη στην εφορία, ειναι οχι απλώς πολλα, αλλλα τεράστια, οπως ομολογούν ολα τα μέλη της οικογένειας!..
           Βεβαια, εξηγησεις, για τα χρέη που ξεπερνάνε τις 500.000 ευρω, εδωσε η κορη του αειμνηστου πρωην Πρωθυπουργου Ανδρεα Παπανδρεου, η Σοφια, η οποια τόνισε πως προσπαθει να εκποιήσει ακίνητη περιουσια για να ανταποκριθει στις υποχρεώσεις της!  Τονίζει μαλιστα οτι, "ναι υπαρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημοσιο, αλλα ενα μερος αυτων εχει ρυθμιστεί απο πέρυσι και οι δόσεις καταβάλλονται κανονικα..."!
           Η Σοφια Παπανδρεου, η πρωην κ. Κατσανέβα στην ανακοίνωση της σχετικά με ολα οσα εγραψε ο Τύπος για το οτι "το σπιτι των Παπανδρεου, στο Καστρί βγαινει στο σφυρί για χρέη στην εφορία...", παραδέχεται για την ακρίβεια διευκρινίζει οτι "υπαρχει και ενα αλλο μερος το οποιο προέκυψε παράλληλα..."! Οπως λεει "και το χρέος αυτο οδεύει προς ρύθμιση, προκειμενου και αυτο να πληρωθεί..."! Μαλιστα, οπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, η Σοφια Παπανδρεου, η οποια ζει μόνιμα στο εξωτερικό, κανει "πολλες προσπάθειες να ειναι συνεπής στις υποχρεώσεις της...", λέγοντας οτι "δεν υπήρξε καμια πρόθεση αποφυγής έναντι αυτων..."!  Ειπε ακομα πως "δεν ζήτησα καμια χαριστική ρύθμιση. Αντίθετα εγινε αγώνας δρόμου για απόλυτη τακτοποίηση των οφειλών..."!!!
           Τωρα!
          
Ειναι γνωστο οτι η οικογένεια Παπανδρεου μας εχει συνηθίσει σε λογια!
           Και ναι! Απο λογια εχουμε...χορτάσει! 
           Λογια! Λογια πολλα ο Ανδρέας Παπανδρεου!
           Λογια ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου! Ιδιαιτερα αυτος και τι δεν μας ειπε... Με πρωτο και κορυφαίο εκεινο, το "λεφτα υπαρχουν"! Αληθεια που ειναι; Που βρισκονται ρεε συ Γιώργο; Γιατι απο οτι ξερω και απο οτι γνωρίζουμε ολοι, με δικη σου πρωτοβουλία, μας τα πήρατε ολα! Και φυσικα εξακολουθείτε να μας τα παίρνετε, μέχρι που ολοι να γίνουμε ζητιάνοι! Ψέματα ειναι Γιωργακη;
           Λογια! Λογια! Λογια απο ολα τα μέλη της οικογένειας Παπανδρεου, οπως ολα αυτα, που μας...σερβίρει, με την ανακοίνωση της η αδελφή του Γιώργου, η Σοφια Παπανδρεου, η οποια ομως δεν μας λεει πως θα πληρωθούν τα τεράστια χρέη της στην εφορία! Και δεν πρόκειται για χιλια, δυο η τρεις χιλιάδες, άντε δέκα χιλιάδες ευρω, αλλα για περισσοτερα απο 500.000 ευρω, που ειναι απο φορολογία εισοδήματος και ακινήτων! Θα πρεπει να τονισω, στο σημείο αυτο πως, οι 300.000 ευρω, ειναι ληξιπρόθεσμες! 
           Απο την εφορία λενε πως, η ιδια, η  Σοφια  Παπανδρεου "δείχνει ασυνεπης στην πληρωμή των φόρων της..."!!! 
           Και ετσι το Καστρί, το ιστορικό σπιτι των Παπανδρεου, βγαίνει σύντομα, δυστυχως, στο σφυρί!
           Ναί...
           Στο σφυρί!!!
           
     

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου