Ω Ρ Α Ι Ο Σ !!!

Επαιζε στον...τζόγο κληρικός!
• Ανθρωπος του Θεού, το πρωι...
• Χρωστάει παντου!

           
Πάτρα: Τα πάθη του ''παπά... ρουλέτα'' - Τα πρωινά στην εκκλησία και τα βράδια στους ναούς του τζόγου!

Ειχε πάθος...
           Ναι!
           Και δεν το έκρυβε! Το γνώριζαν ολοι! Ακομα και οι...πέτρες, οπως μου ειπαν πολλοι φιλοι του, τους οποίους εχει...φεσώσει!!
           Χρωστάει παντου! Σε καθε "ζωντανό οργανισμό..."! Δεν υπαρχει ανθρωπος, που να μην εχει δώσει "δανεικά και αγύριστα", τις περισσοτερες φορες στον..."παπα-ρουλέτα", οπως τον φωναζουν οι ενορίτες του!!!
           Η αληθινη ιστορία γράφεται στην περιοχή της Πάτρας! Στην ενορία ενος κληρικού! Παπα... Ανθρώπου του Θεού! 
           Και πράγματι...
           Το πρωι, στην εκκλησία του, ηταν "τύπος και υπογραμμος", οσο γινόταν! Ηταν ανθρωπος του Θεού, λενε οι ενορίτες του! Μιλαγε ωραία! Και με καθε τροπο μετέδιδε στους πιστούς τον "λογο του Θεού"! Ολοι ειχαν να λενε για αυτο!..
           Ομως!
           Ομως ο ιερέας αυτος, ειχε ενα πάθος! Και μαλιστα ηταν έρμαιο του πάθους του! 
           Ετσι, σημερα ολοι εκει στην Πάτρα, αλλα και σε ολόκληρη την Ελλάδα μιλανε για τα δικα του
...κατορθωματα! Για τον τζόγο, που ειχε μέσα του! 
           

Το πάθος του αυτο, τον εκανε να ζητάει δανεικά απο τους ενορίτες του, οχι για το φτωχούς της περιοχής του, αλλα για να παιζει το βραδυ στο Καζίνο ρουλέτα! Η να ειναι "μέτοχος" σε καποιο καρέ! Και ο...αφιλοτιμος δεν ζηταγε μικροποσα, αλλα τριάντα χιλιάδες και ακομα και σαράντα χιλιάδες ευρω! Χρήματα τα οποια μετα δεν μπορουσε να τα δώσει! Να εξοφλήσει τους δανειστές του!!! Σε μια περιπτωση οφειλής του, σε ενορίτη 30.000 ευρω, ο παπας δεν μπορουσε να επιστρέψει τα χρωστούμενα (ο ίδιος ο ενοριτης το ειχε πει σε ολους τους συγχωριανούς του!!!) και εύρισκε δικαιολογίες! Τον πηγαινε τον Χριστιανο, απο σημερα σε αυριο! Το γνωστο παραμύθι! Και τα χρήματα του, ο ανθρωπος δεν θα τα πάρει ποτε, διότι "ο πιστός αποδημησε εις Κύριον"!!! Υπαρχουν πολλοι αλλοι, ειναι  τα περισσοτερα άτομα μεγάλης ηλικίας, στους οποίους ο παπας, χρωστάει πανω απο 40.000 ευρω!!!
           Ενα πράγμα, δεν μπορω να καταλάβω! Αφου, ολοι γνώριζαν για το πάθος του παπα της ενορίας τους στον τζόγο και του ειχαν δώσει μαλιστα και το...επιθετο-παρατσούκλι "ο παπα-ρουλέτας", γιατι του έδιναν δανεικά;  Στο ερωτημα αυτο ΟΥΔΕΙΣ μπορει απο την περιοχή της Πάτρας, οπου και η...συγγραφή της αληθινής ιστορίας, να απαντησει!!! Δεν ειναι λίγοι ολοι εκείνοι, που κανουν πλάκα, φωνάζοντας για τον..."παπα-ρουλέτα"...
           "Ωραίος"!!!
           Ναι ειναι ωραίος, ο..."παρα-ρουλέτας", που κατάφερε να δουλέψει μια ολόκληρη περιοχή! Και χωρις αποδείξεις να αποσπάσει τόσες πολλες χιλιάδες ευρω, απο τους πιστους, οχι για το εργο της εκκλησίας, αλλα μονο για το δικο του πάθος, τον τζόγο!!!
           Ωραίος!!!
           Αληθεια τι λεει, για την ανά το Πανελλήνιο γνωστη υποθεση, ο Μητροπολίτης της Πάτρας;
           Ε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου