ΤΡΟΙΚΑ, Τ Ε Λ Ο Σ !!!

• Αναλαμβάνουν την τύχη τους, οι Ελληνες!
• Δυο οι προϋποθέσεις της "χαλάρωσης"...
• Αμβλύνει την λαϊκή δυσαρέσκεια, η αποχώρηση...

           
Reuters: Σκέψεις της Ε.Ε. να καταργήσει την τρόικα στην Ελλάδα
Ειναι γεγονος!
           Φεύγει!
           Ναι! Φεύγει οριστικά απο την χωρα μας η Τροικα!
           "Τροικα  τ ε λ ο ς"!!!
           Με αυτο τον τίτλο το Reuters σχολίασε χθες, ανακοινωσε...,προανήγγειλε πιο σωστα, την υπό όρους-προϋποθέσεις, αποχώρηση της Τροικα(ς) απο την Ελλάδα!
           Φεύγει λοιπον η Τροικα οριστικά!
           Και την θεση της παιρνει μια "νεα εσωτερική Τροικα" (ας την πούμε ετσι, προς το παρόν...), η οποια και θα αναλάβει "το προγραμμα των μεταρρυθμίσεων"!!! Και αυτη η...Τροικα δεν θα ειναι αλλη, απο την ιδια την Κυβερνηση! Αυτο, οπως σχολιάζει ο συνάδελφος του Reuters, "εξετάζουν οι Βρυξέλλες..."!!! 
           Κατι τετοιο αλλωστε πρεπει να συζητήθηκε και στις επαφές που ειχε πριν λιγες ώρες εδω στην Αθήνα, ο νεος και εκλεγμένος πρόεδρος του Κολλεγιου των Βρυξελλών Ζαν Κλοντ Γιουνκερ με την Ελληνική Κυβερνηση και τον Αντώνη Σαμαρα! Ετσι οι Τροικα-νοί θα πάψουν να ερχονται καθε λιγο και λιγάκι (ανά  τρίμηνο, δηλαδη...) στην πατριδα μας! Και αυτο ειναι καλο!!!
           "Τροικα τ ε λ ο ς"!!! 
          


Οι εκπρόσωποι της θα σταματήσουν τις τακτικές επισκέψεις τους στην Ελλάδα , που καποιοι Ελληνες "παρομοιάζουν με γερμανική ναζιστικη κατοχη..."!!! Αυτο, υποστηρίζει στο ρεπορτάζ του απο την Αθήνα, ο συνάδελφος δημοσιογραφος του Reuters!..  Και εδω που τα λεμε εχει δίκιο!..
           Τωρα!
           Η..."χαλάρωση της διεθνούς επιτήρησης", πρόκειται να γινει με δυο προϋποθέσεις!.. Ετσι;
           Λοιπον.
           • ΠΡΩΤΗ:
           Η Κυβερνηση, θα πρεπει να αποδεχθεί "ενα εξαετες προγραμμα μεταρρυθμίσεων, ως αντάλλαγμα για την ελάφρυνση του χρέους..."!!! Αυτο σημαίνει δηλαδη, οτι θα πάρουμε μετρα,  οπως ειναι η επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους... Ετσι δεν ειναι; Δεν μας χαρίζουν τιποτα! Εντάξει;
           • ΔΕΥΤΕΡΗ:
           Δεν πρεπει να χρειαστούμε "νεο πακέτο βοήθειας", με καινούργια-πρόσθετα δάνεια! Μαλιστα εκπρόσωπος, αξιωματούχος της ΕΕ συγκεκριμένα, τόνισε πως, "αν η Ελλάδα χρειαστει νεο-φρέσκο χρημα , δεν μπορει ουτε ενα Κοινοβουλιο στην Ευρώπη, το οποιο να το δεχτεί, χωρις συγκεκριμένους όρους"!
           "Τροικα   τ ε λ ο ς"!!!
           Και αυτο, η διάλυση της Τροικα(ς), οπως αναφέρει το Reuters "αναμένεται να αμβλύνει την λαϊκή δυσαρεσκεια και να ανακόψει την μικρη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, που εχει υποσχεθεί οτι θα...σκισει τα Μνημονια..."!!!!
           Κοντός ψαλμός αλληλούια!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου