ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!!

• Η μεγαλη αγκαλιά του Ζαν Κλοντ Γιουνκερ...
• "Θα κανω οτι καλύτερο για την Ελλάδα"!
• Φιλος απο παλια με τον Επίτροπο της χωρας μας!

          
Picture 0 for Γιούνκερ: Πάλεψα σαν λιοντάρι να κρατήσω την Ελλάδα στην ευρωζώνη
Ήρθε!
           Και γεμάτος χαρα, το έδειξε με το πλατύ χαμογελο του και με το αγκάλιασμα του με τον πρωθυπουργο, στο Μέγαρο Μαξίμου, μπροστα στις κάμερες, ήρθε στην Αθήνα, οι νέος πρόεδρος του Κολλεγιου των Βρυξελλών!..
           Και ο Ζαν Κλοντ Γιουνκερ δεν εμεινε μονο σε αυτα!
           Οταν του δόθηκε η ευκαιρια "φώναξε" για αλη μια φορα.  "Είμαι Έλληνας"!!! 
           Το ζήτημα ειναι, πως δεν το λεει ετσι, για να το σχολιάσουμε εμεις οι δημοσιογράφοι και για να το "γράψουν" οι κάμερες! Το λεει με την καρδια του! Το πιστευει! Το νιώθει! Το αισθάνεται! Με λίγα λογια, ειναι Έλληνας! Και μαλιστα ειναι πολυ καλύτερος και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τα συμφέροντα της χωρας μας, πολυ πολυ καλυτερα και τους πραγματικούς Ελληνες!
           "Αγωνίστηκα σαν λιοντάρι πολλες φορες, για να μην βγει η Ελλάδα απο το ευρω, οπως ηθελαν πολλα μέλη της Ευρωζώνης..."!!! Δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, στην κοινή συνεντευξη Τύπου, που εδωσε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα, αμέσως μετα την συνάντηση-σύσκεψη, που ειχαν! Και αληθεια, γνωρίζετε καποιον "πραγματικό" Ελληνα εσεις (και δεν μιλάω για την Κυβερνηση, που εχει την ευθύνη... Ετσι;) που να "αγωνίστηκε σαν λιοντάρι ώστε η πατριδα μας να μείνει στο ευρω;"! Ε; Οχι! Αντίθετα είδαμε τον αρχηγο της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης τον Αλέξη Τσιπρα, να αγωνίζεται "σαν λιονταρι", για να φύγει η χωρα μας απο το ευρω! Και οχι για να βοηθήσει την Κυβερνηση στην προσπάθεια της, να μείνει η Ελλαδα, στην Ευρωζώνη!..   Ψέματα ειναι; Ε;
           Τωρα...
           
ΣΑΜΑΡΑΣ Α JYNCKER J ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ναι!
           Ναι, ο εκλεγμένος νεος πρόεδρος της Κομισιόν, ο κ. Γιουνκερ, φανερά συγκινημένος δήλωσε, φώναξε πιο σωστα "Ειμαι Ελληνας"! Ενας σωστός και πραγματικός πατριώτης! Γιατι ετσι νιώθει και ετσι συμπεριφέρεται ο πρωην πρωθυπουργος του Λουξεμβουργου και σημερα πρόεδρος του Κολλεγιου των Βρυξελλών!..
           Έδειξε πολυ, πολυ ευχαριστημένος απο το νεο Επίτροπο τον υπουργο Εθνικης Άμυνας, τον διπλωμάτη Δηνητρη Αβραμοπουλο! Αρκει να σάς πω, πως θυμήθηκε ολα οσα έζησε τοτε, που ειχε επισκεφθεί την Αθήνα ως πρωθυπουργος του Λουξεμβουργου και ο Δημήτρης Αβραμοπουλος ως δημαρχος Αθηναίων (την εποχη εκεινη) τον υποδέχτηκε και τον τίμησε με ολες τις τιμές!..
           "Θα κανω οτι καλύτερο για την Ελλάδα..."! Ηταν η απάντηση του κ. Γιουνκερ, οταν ρωτήθηκε για το πιο χαρτοφυλάκιο θα δώσει στον δικο μας Επιτροπο, τον κ. Αβραμοπουλο! Και ολοι οι Ελληνες, εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον "πατριώτη μας Ζαν Κλοντ Γιουνκερ"!!! Τυφλή εμπιστοσύνη!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου