Ν Ι Κ Η Τ Η Σ !!!

• Εκπληκτικές εμφανίσεις του Θρύλου...
• Κέρδισε και την πρωταθλήτρια Αγγλίας!
• Ολυμπιακος Ελλαδος και ολου του κόσμου...

         


Στο τουρνουά των ΗΠΑ, πηγαίνουν οι καλυτερες ομαδες απο την Ευρώπη!
           Μια απο αυτές ηταν και ο Ολυμπιακος! Ετσι μαζυ με την πρωταθλήτρια Αγγλίας την Μάντσεστερ Σιτι, την δευτεραθλητρια Αγγλίας Λίβερπουλ και την Μίλαν έπαιξαν στον εναν απο τους δυο ομίλους του τουρνουά! Στον αλλο μεταξυ των άλλων ομάδων ηταν η Ρεάλ και η Ματζεστερ Γιουναιτεντ!
           Ο πρωταθλητής Ελλαδος ο Ολυμπιακος και στα τρια παιχνιδια που εδωσε στις ΗΠΑ ηταν καλύτερος απο τις αντίπαλες του! Την Μίλαν την κέρδισε με 3-0! Εχασε με 1-0 απο την Λίβερπουλ! Με γκολ που σημειώθηκα απο τύχη και αναμπουμπούλα στην περιοχή του! Στη συνέχεια του αγώνα, ο Ολυμπιακος, έφθασε οχι λιγες φορες κοντα στην ισοφάριση! Δεν τα κατάφερε ομως...
           Ετσι στο τρίτο παιχνιδι που εγινε το βραδυ του Σαββάτου και τελείωσε 30λεπτα μετα τα μεσάνυκτα σημερα, ο Ολυμπιακος στο τρίτο του ματς κοντρα της Μάντσεστερ Σιτι  ηταν παρα πολυ καλος, και παρα το γεγονος, οτι δεχτηκε πρωτος γκολ, τα κατάφερε και μέσα σε δυο λεπτα εκανε, ισοφάρισε πιο σωστα σε 1-1 την Μανστεστερ, η οποια πηρε και παλι...κεφάλι στο σκορ!  Κατάφερε να προηγηθει 2-1 του Ολυμπιακού με γκολ, που πέτυχε με πεναλτυ η πρωταθλήτρια Αγγλίας! Ο  Ολυμπιακος, λιγο πριν απο το 90λεπτο πέτυχε το 2-2, που ηταν και το τελικο αποτελεσμα! Και τα δυο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Διαμαντακος!
          





 Στα πεναλτυ, που ακολούθησαν οι δυο τερματοφύλακες "επιασαν", απο δυο! Ενω ενας παίκτης της Μάντσεστερ Σιτι, έστειλε την μπαλα στο,πέμπτο πεναλτυ, στην κερκιδα! Και ενω ολοι περίμεναν να νικήσει ο Ολυμπιακος, ο Αβρααμ Παπαδοπουλος που κτύπησε, το πέμπτο πεναλτυ, εδωσε την ευκαιρια στον Χαρτ με το πόδι, να σταματήσει την μπαλα! Στο έκτο πεναλτυ ο παίκτης της πρωταθλητριας Αγγλιας, έστειλε την μπαλα, στα ύψη, αουτ! Την σπουδαι νίκη με 5-4 στα πεναλτυ, εδωσε ο Παπάζογλου, που με ενα γλυκό πεναλτυ εκανε το τελικο 5-4, υπέρ του πρωταθλητη Ελλαδος!!!
           Και ναι...
           Ηταν μια δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού!
           Ο πρωταθλητής Ελλαδος κέρδισε πολλα σε αυτο το τουρνουά! 
           Εμπειρία!
           Δόξα! Και..
           Χρημα!
           Έδειξε ακομα, πως μέσα στην Ελλαδα και εφετος, θα κανει..."περίπατο"!!!  Και ακομα...
           Παρουσίασε τον στοχο του, που δεν ειναι αλλος, απο  μια καλη πορεία, στο Τσάμπιονς Λιγκ!!!
Ειναι βέβαιον οτι ο Βαγγελης Μαρινακης έφερε και μέχρι το τέλος της μεταγραφικης περιόδου, θα φερει και αλλα μεγαλα ονόματα, στην ομαδα! Και αυτο, γιατι θελει ο Ολυμπιακος, να ειναι παντοτε...
           Ο  ν ι κ η τ η ς!!!
           Σωστοοος, ο πρόεδρος!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου