ΣΤΟ...ΒΑΘΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ!!!

• Εκθεση αφιέρωμα στον Ανδρέα!
• Τα 40 χρονια ΠΑΣΟΚ...
• Η 3 του Σεπτέμβρη...

           Ρεε καλώς το παιδιιιιι! 
           Το "δικο μας το παιδι"! 
           Ο λογος για τον Γιώργο Ανδρεα Παπανδρεου, ο οποιος κανει και παλι την εμφάνιση του, απο το...πουθενα!
           Διοργανώνει για τα σαράντα χρονια του ΠΑΣΟΚ έκθεση-εκδήλωση, πιο σωστα έκθεση-αφιέρωμα στον Ανδρεα Παπανδρεου, στον πρωην πρωθυπουργο! Η έκθεση εγκαινιάζεται σημερα, με ολες τις...τιμές! Αλλα και...διχασμένο το ιδιο το ΠΑΣΟΚ, το οποιο επισημα, για τα 40 χρονια απο την ίδρυση του, διοργανώνει εκδήλωση στις 3 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με ομιλητές τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  και αντιπρόεδρο της Κυβερνησης τον Ευαγγελο Βενιζελο και τον πρωην πρωθυπουργο τον Κώστα Σημίτη!
           Σκοπός της έκθεσης-αφιέρωμα ειναι "οι παλαιότεροι να ανακαλεσουν στην μνήμη τους γεγονότα που σημάδεψαν τον τοπο..."! Και εδω που τα λεμε, οχι μονο τον..."σημαδεψαν", αλλα τον διέλυσαν στην κυριολεξία! Κατι που οπως καταλαβαίνετε ουδεις θα αναφέρει, απο τους ομιλητές!!!  Η εκδήλωση αυτη γινεται για να δείξουν την μεγαλη επιστροφή του Γιώργου Ανδρεα Παπανδρεου, στα πραγματα! Και μαλιστα με...δυναμικό τροπο!!! Στην ομιλία του σημερα, ο Γιωργακης θα αφήσει... αιχμές για την συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ!!! Με λίγα λογια, η ομιλία του, θα..."εχει άρωμα παλαιού ΠΑΣΟΚ"!!! Και στο...βάθος ο Ανδρέας!!!
           Οχι! Δεν θα υπαρχει "εισιτηριο εισόδου" στην έκθεση! Αν και πολλοι το φοβήθηκαν αυτο, γιατι ο Γιωργακης ειναι ικανός, ακομα και για κατι τετοιο!!!
           Τωρα...
           Το επίσημο ΠΑΣΟΚ στις 3 του Σεπτέμβρη διοργανώνει εκδήλωση για τα 40 χρονια απο την ίδρυση του Κινήματος του ΠΑΣΟΚ! Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο και στην οποια, οπως εγινε γνωστο, δεν θα παραστεί ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου!!! Θελει ετσι να δειξει την δυσαρεσκεια του για την συγκυβέρνηση, οπως αφέθηκε να βγει προς τα έξω απο το περιβάλλον του!
           Α!
           Σημερα στην ομιλία του, στην έκθεση-αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρεου, ο Γιωργακης, θα κανει "άνοιγμα σε όλες τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς, ακομα και στον ΣΥΡΙΖΑ..."!!! Και ολα αυτα έχοντας στο...βάθος τον Ανδρέα!!!
           Ρεε τον Γιωργακηηη μας!!!
           Ε;
                                                                                                               Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου