Π Ε Τ Α Γ Ε !!!

• Επαιξε 90' εκπληκτικη μπαλα!
• Ο Μιτσελ "κατέβασε" την ομαδα με 4 3 3...
• Έτοιμος ο Ολυμπιακος για την Τριτη!

           Ημερα με την ημερα...
           Ώρα με την ώρα...
           Λεπτο με το λεπτο και ο Ολυμπιακος γινεται ολοένα και καλύτερος!
           Κατι που το είδαμε ολοι, στο χθεσινοβραδυνο παιχνιδι του με τον δυναμικό Ο Φ Η  στο γηπεδο "Γεωργιος Καραισκακης"!
           Στον αγώνα αυτον, ο Θρύλος "μπήκε" απο την αρχη στην ουσία του ματς και με χιλιάδες πάσες που οι παίκτες του αντάλλαξαν, εκαναν "σαν σε προπόνηση" άνετα το 3-0, που θα μπορουσε να ηταν ακομα και 6-0...,η και περισσοτερα!..  Ομως η ομαδα της Κρήτης ειχε κατω απο τα δοκάρια της εναν εκπληκτικο τερματοφύλακα, που..."νικήθηκε" μονο τρεις φορες! Και ειναι γεγονος, πως ο "ψηλοαδυνατος" πορτιέρο του ΟΦΗ, "έπιανε" ακομα και τα..."άπιαστα"!!! Να φανταστείτε, οτι τουλάχιστον πεντε, ισως και έξι φορες, ειπε "οχι" στα δυνατά και έξυπνα σουτ του Κασσαμι!!! Λες και ειχε..."κατεβασει ρολά"!!! Έλεγαν οι χιλιάδες φίλαθλοι, που παρακολούθησαν τον Ολυμπιακο, λιγες ώρες πριν "υποδεχθεί" στο "Γεωργιος Καραισκακης" την Ατλετικο Μαδρίτης, την πρωταθλήτρια της Ισπανίας, στα πλαισια του Τσάμπιονς Λιγκ... Επαιξε όμορφα το 4 3 3 και έδειξε οτι ειναι έτοιμος, για την Τριτη!!!
           Τωρα...
           Τωρα, η απόδοση του Ολυμπιακού ηταν  κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή !  Ηταν τετοια, μάλλον ηταν αυτη που περιμένουν χρονια τα εκατομμύρια των φίλων του!.. Για αυτο ολοι οι φίλαθλοι, όρθιοι στο τέλος χειροκρότησαν την ομαδα τους! Ολοι φύγαμε απο το γηπεδο ευχαριστημένοι για την απόδοση ενος εκάστου ποδοσφαιριστή, αλλα πολυ περισσοτερο για τους άψογους συνδιασμους τους! Να σας πω, πως με..."κλειστά ματια" οι παίκτες "εύρισκαν ο ενας τον άλλον" στον αγώνα!!!
           Ενα τετοιο Ολυμπιακο σκέπτονται πλεον ολοι! Εναν Ολυμπιακο, που θα τον..."νιώσει για τα καλα" πια η Ευρώπη!..  Γιατι για την Ελλάδα, δεν υπαρχει θεμα! Ειναι αδιαφιλονίκητα πρωτος και με τεράστια διαφορα, απο ΟΛΟΥΣ τους άλλους!!! 
           Βεβαια τα ελληνοπουλα που αγωνίστηκαν (τεσσερα μονο, δυστυχως!) ο Αυλωνίτης (ηταν εκπληκτικός σε όλο τον αγώνα!), ο Διαμαντακος (ηταν μέσα σε ολες τις φάσεις!), ο Μητρογλου (εχασε πολλες ευκαιρίες, έδειξε ομως οτι γρηγορα, θα βρει τα...πατήματα του!) και ο Μπαχαλακης (λιγο έλειψε να σκοράρει, σε δυο περιπτωσεις!) έδειξαν οτι θα "πιάσουν" στον Ολυμπιακο!!! Βεβαια θα μπορουσε να παιξει εστω και για δεκα λεπτα και το πέμπτο ελληνοπουλο, ο Γιαννουλης (εμεινε τελικα στον πάγκο!) προκειμενου να "μπει" στο νόημα της ομαδος!!!
           Με λίγα λογια...
           Ο πρωταθλητής Ελλαδος, ο Ολυμπιακος  π έ τ α γ ε!!!
                                                                                                     Γιώργος Κοντονής 
                      


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου