Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...

• Αφελληνισμός...,οχι συνωστισμός!
• Η Μικρασιατική Καταστροφη...
• Τραγικές συνέπειες!

           Τούτες τις ώρες η σκέψη ολων μας..."γυρίζει πίσω", σε εκεινο το καλοκαίρι του 1922!..
           "Τρεχει" στο τοτε!
           Τοτε που καταρρέει το όραμα της Μεγάλης Ιδέας!..
           Τοτε που ο ελληνισμός θα νιώσει τις "τραγικές συνέπειες" εκει στην Ιωνία, των Τουρκικών ορδών!..
           Τοτε, που η θάλασσα θα γινει κόκκινη! Οχι, απο τον "συνωστισμό" που υπήρχε κατα την Μαρια Ρεπουση, την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, αλλα απο το αίμα των Ελλήνων! Απο την σφαγη των Ελλήνων, απο τους Τούρκους!..
           Το κόστος της καταστροφής των Ελλήνων της Μικρας Ασίας του 1922, ηταν τεράστιο, οπως γράφει ο ιστορικός της εποχης!
           Μαλιστα, ο Αμερικάνος Πρεξενος στην Σμύρνη, ο Τζωρτζ Χορτον την περίοδο των τραγικών γεγονότων υπολόγισε "σε περισσότερους απο ενα εκατομμύριο (1.000.000) τους Ελληνες που εξοντώθηκαν απο τους Τούρκους κατα την διάρκεια των εθνικών εκκαθαρισεων"!!!
           Θα πρεπει να υπογραμμίσω, πως σύμφωνα με την τοτε απογραφή που εκαναν οι Οθωμανοί, "οι Ελληνες στον μικρασιατικό χώρο ξεπερνούσαν τα 2.500.000 πριν απο τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η επόμενη καταγραφή τους, γινεται το 1928 στην Ελλαδα, οπου καταγράφονται λιγο περισσότεροι απο ενα εκατομμύριο..."!!! 
           Ετσι βλέπουμε οτι η σφαγη και επαναλαμβάνω οχι ο συνωστισμος (ετσι κ. Ρεπουση;) ηταν μεγαλη! Ηταν τραγικη! Ηταν απάνθρωπη! Ηταν σωστός αφελληνισμός! Ηταν τρομερό! Ηταν κατι, για το οποιο ντρέπεται ο σύγχρονος πολιτισμός! Ηταν κατι που μονο οι Τούρκοι μπορούσαν να κανουν! Να σφάξουν! Να λεηλατήσουν! Και να βαψουν την θάλασσα κόκκινη με το αίμα των Ελλήνων που έπεφταν σε αυτη (την θάλασσα) οχι απο τον συνωστισμό, οπως γράφει η Μαρία Ρεπουση (ντροπη!) αλλα για να σωθούν! Να αποφύγουν τον αποκεφαλισμό τους, απο τους Τούρκους!!!
           Εχουν περασει απο τοτε 92 χρονια, αλλα και οσα ακομα και αν περάσουν το στυγερό έγκλημα των Τούρκων, ο Ελληνισμός δεν θα το ξεχάσει ποτε! Δεν θα ξεχάσει ποτε την σφαγη των Ελλήνων που το αίμα τους έκανε κόκκινη την θάλασσα! Δεν θα ξεχασει ποτε την γενικτονια που επιχειρησαν και πέτυχαν οι Τούρκοι! Δεν θα ξεχάσει ποτε τις αλησμόνητες πατρίδες...
                                                                                                         Γιώργος Κοντονής
 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου