ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;

• Ζει με..."όνειρο" τις εκλογες!
• Ας γίνω μια ημερα πρωθυουργος...
• Τα..."μεγαλα λογια"!

           Τυχαία...
           Ναι!
           Ναι, τυχαία παρακολούθησα απο την τηλεοραση την συνεντευξη, που εδωσε στο...περιθώριο των "εργασιών στο φόρουμ του Κομο", ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσιπρας! Και απο τις απαντησεις του νόμιζα οτι..."δεν ηταν αυτος"!!!
           Ναι!
           Ετσι ειναι. Ηταν..."ο άλλος Τσιπρας"!!!
           Αυτος, ο Αλέξης Τσιπρας, που μολις εγκαταλείπει τα σύνορα της Ελλαδος και πατάει σε αλλο Ευρωπαικο έδαφος "φοράει τον ειδικο μανδύα"!!! Ξεχνάει τα οσα μας λεει εδω και γινεται, εκει ο... μελισταλακτος Ελληνας Ευρωπαίος πολιτικός!!!
           Αγαπάει την Ευρώπη!
           Ειναι με το ευρω!
           Δεν θα φύγουμε απο την Ευρωπαϊκή Ενωση!
           Οι δανειστές, θα παρουν τα χρήματα τους!
           Ολα αυτα και πολλα πολλα αλλα ακομα, τόνισε στην συνάδελφο μου δημοσιογράφο η οποια για λογαριασμό του CHBC ζητησε και πηρε συνεντευξη απο τον Αλέξη Τσιπρα! Μια συνεντευξη, για ολους και για ολα! Δεν ξερω εαν ηταν οι απαντησεις τέτοιες που να δώσουμε τον τίτλο. "Ο Αλέξης, τα ειπε έξω απο τα δόντια"!!! Ηταν παντως αυτη που ολοι περιμεναμε!!! 
           Ναι!
           Δεν ειναι ψέματα. Ο Αλέξης Τσιπρας,ειναι προβλεψιμος! Ξέρεις απο "πριν την απάντηση του"! Γνωρίζεις τι θα σου πει! Και που θα καταλήξει η κουβέντα!..
           Ετσι στο δεύτερο μερος της συνέντευξης του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε οτι "θα γίνω πρωθυπουργος και θα τα αλλάξω ολα..."!!! Ο Αλέξης Τσιπρας στην ερώτηση εαν βλέπει εκλογες απάντησε, "ναι πολυ σύντομα"!
           Μαλιστα, ο κ. Τσιπρας υποστήριξε οτι το πρωτο που θα κανει "ως νεοεκλεγεισα Κυβερνηση, θα ειναι η διαπραγμάτευση του χρέους 'σκληρα και απο την αρχη', προκειμενου να ειναι βιώσιμο και χωρις τις συνταγές της καταστροικας..."!!!
           Σε αλλη ερώτηση στη συνεντευξη του, που εγινε με φόντο την πανέμορφη λίμνη της βόρειας Ιταλίας εκει στο Κομο, για το πλεόνασμα,  διερωτηθηκε, " τι νόημα εχει να δημιουργείται πλεόνασμα οταν αυτο ειναι αποτελεσμα τεράστιων περικοπών, ανεργίας και κατακόρυφης κοινωνικής πτώχευσης;"!!!
           Ωραία τα λογια τα μεγαλα κ. Τσιπρα! Αλλα απο λογια εχουμε...χορτάσει! Και αληθεια...Εσχες; Ναι! Ποθεν, ομως για ολα αυτα που μας λες; Ε; Πόθεν;
           Απο που παιρνεις αυτη το θαρρος κ. Τσιπρα; Απο που; Ποθεν Εσχες;
                                                                                                        Γιώργος Κοντονής


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου