ΝΑΙΑΙΑΙ...

• Ο Ολυμπιακος εβαλε τρια στην Ατλετικο!
• "Εχει ανεβει ο πήχης..."!
• Ιδανικό ξεκίνημα!

           Δεν φοβήθηκε!
           Ηταν καλος κατα διαστήματα ο Ολυμπιακος!
           Και νικησε δικαια την πρωταθκητρια Ισπανίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ την Ατλετικο Μαδρίτης με 3-2, στο "Γεωργιος Καραισκακης", που ηταν ασφυκτικά γεματο! 
           Θα πρεπει να προσθέσω πως η ομαδα του Σιμεονε, ήρθε στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακο, υστερα απο μια νίκη σπουδαια, επι της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1, μέσα στο...σπιτι της!!!
           Ναι!
           Ναι! Ο Ολυμπιακος με το 3-2 που πέτυχε επι της Ατλετικο Μαδρίτης, εκανε ιδανικό ξεκίνημα! Ενα ξεκίνημα που ουτε ο ίδιος το περιμενε!.. "Ουτε στο όνειρο του...", οπως ειπαν πολλοι απο τους πρωταγωνιστες!!! Και εχουν απόλυτα  δίκιο!
           Τωρα!
           Τωρα, η Ατλετικο Μαδριτης ειχε να δεχτεί τρια γκολ, απο τον περασμένο Φεβρουάριο, οταν και εχασε απο την Οσασουνα στην Μαδρίτη με 3-0!!!
           Ειναι παντως γεγονος, οτι η Ατλετικο Μαδριτης, ιδιαιτερα στο δεύτερο ημίχρονο επαιξε καλο ποδόσφαιρο, αλλα δεν μπόρεσε να πετυχει γκολ! 
           Αντίθετα, ο Ολυμπιακος ηταν σε καθε αντεπιθεσή του πολυ επικίνδυνος!
           Μαλιστα σε μια απο αυτές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μητρογλου, βάζοντας πλατη τον αντίπαλο του, γύρισε και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας της Ατλετικο, κάνοντας το 3-1!
           Το γκολ αυτο το παγηρυσε έξαλλα! Το "χάρισε" στον προπονητη του και σε ολους τους φιλους του Ολυμπιακος, κάνοντας, σχηματίζοντας το σωστο με τα χέρια του το...όπλο!!!
           Ειναι γεγονος πως ο πρωταθλητής Ελλαδος, ο Ολυμπιακος, εχει ανεβάσει τον πήχη, οπως υποστήριξε στο τέλος του αγώνα και ο αρχηγός της ομαδος Μανιατης!
           Με αυτο το 3-2 ο Ολυμπιακος έθεσε υποψηφιότητα για την κατάκτηση μιας απο τις δυο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στις "16" καλυτερες της Ευρώπης!!!
           Για να πετυχει αυτη την μεγαλη νίκη ο  Ολυμπιακος, τον βοήθησε ο..."δωδεκατος παίκτης του", που δεν ειναι αλλος απο τους φίλαθλοι του!
           Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι 35.000 φιλοι του, που κατέκλυσαν το "Γεωργιος Καραισκακης", τον στηριξαν με ολες τους τις δυνάμεις!
           Δικαια ο θρύλος νικησε την Ατλετικο Μαδριτης με 3-2!!!
           Ναιαιαι!!!
                                                                                                   Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου