Δ Ι Ο Ρ Θ Ω Σ Ε Ι Σ !!!

• Ερχεται...μίνι Ανασχηματισμος!
• Πολλα τα...σενάρια!
• Αλλαζει και ο υπουργος Οικονομικών;

           Παντού και παντοτε και σε ολα τα ζητήματα "υπαρχουν οι διορθωτικές κινήσεις"!!!
           Οσο πιο γρηγορα καποιοι...,η κάποιος καταλάβει τα λάθη που εχουν γινει...,η που εχει κανει τοσο το καλύτερο! Γιατι ετσι ειναι πιο εύκολο να γινουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις!!!
            Αυτο κατάλαβε, οπως φαινεται και ο πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαράς και ειναι έτοιμος να κανει στην...σκακιέρα της Κυβερνησης του καποιες απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις!!! 
           Γίνονται δηλαδη  δ ι ο ρ θ ώ σ ε ι ς !!!
          Ειναι έτοιμος λοιπόν να κανει εναν μίνι Ανασχηματισμό στην Κυβερνησή του!!!
          Η ευκαιρια ειναι τωρα!..
           Τωρα που φευγει απο το υπουργείο Εθνικης Άμυνας ο Δημήτρης Αβραμοπουλος (σε λιγες ημερες αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου για τους λαθρομετανάστες στης Ευρωπη) ειναι η μεγαλη ευκαιρια του Πρωθυπουργου!..
          Τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειναι πολλα! Οπως πολλα ειναι και τα πρόσωπα, ενα απο τα οποια ειναι ενδεχόμενο να αναλάβει...,να διαδεχθεί τον Δημητρη Αβραμοπουλο, πανω εκει στον Πεντάγωνο, μετα την αποχώρηση του...
          Σημερα δεν θα γράψω ονοματα!..
          Αλλωστε οι...μνηστήρες, που δεν ειναι πολλοι, διαθέτουν και την ανάλογη...προίκα!
           Εκει που θελω ομως τούτη την ώρα να επικεντρώσω την προσοχη σας ειναι στο ενδεχόμενο, να αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργος το χαρτοφυλάκιο του υπουργου Εθνικης Άμυνας... 
          Μαλιστα, οπως μου έλεγε χθες στον Κυριακάτικο πρωινο καφε μας, υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξιμου, η περιπτωση αυτη, να αναλάβει ο Αντωνης Σαμαράς το υπουργείο Άμυνας, συζητήθηκε στο Κυβερνητικό Επιτελείο!!!
          Ετσι θα πρεπει να υπογραμμίσω πως για το ευαίσθητο αυτο χαρτοφυλάκιο γίνονται πολλες συζητήσεις καθημερινα!.. Και το γεγονος πως ο Αντωνης Σαμαράς ενδέχεται να αναλάβει το υπουργείο περνάει κυριολεκτικά απο...κόσκινο!!!
           "Πρεπει να προσμετρηθούν οι αυξημένες υποχρεώσεις που εχει ο κ. Σαμαράς, ως πρωθυπουργος της χωρας..."!  Μου ειπε χαρακτηριστικα ο καλος μου φιλος, πίνοντας μια ρουφηξιά απο το εσπρεσσακι του!.. Και με...μπέρδεψε πολυ!!!
          Εκεινο που μπορω να σας πω με βεβαιότητα ομως, ειναι οτι, ο αντικαταστάτης του Δημητρη Αβραμοπουλου, θα προέρχεται απο την Νεα Δημοκρατια...
            Α! Υπαρχει το ενδεχόμενο να γινει και αντικατάσταση του υπουργου Οικονομικών Γκικα Χαρδουβελη, ο οποιος δεν εχει βρει ακομα την περπατησιά του!!!
                                                                                                      Γιώργος Κοντονής
                                                            


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου