...ΚΑΙ Η ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

• Με παπά και με κουμπάρο...
• "Εις σάρκα μια...", στην Αιδηψό!  
• Οχι, δεν (του)...πάτησε το πόδι!

           Ναιαιαι...
           Ειναι αληθεια...
           Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ντύθηκε νυφούλα! 
           Και ναιαιαι...
           Ηταν κουκλα! Καμια σχέση με την Ζωη της Βουλής! Εκει, οπου...βγαζει το αλλο πρόσωπο της, εαν δεν..."περασει", το δικο της!!!
           Η κορη του φίλου μου Νίκου Κωνσταντοπουλου, ο οποιος με τον παραδοσιακό εκεινο τροπο παρέδωσε στον γαμπρό την Ζωη, στην εκκλησία των Αγίων Αναργυρων, εκει στην Αιδηψό!
           Και ο γαμπρός Απόστολος Μαντής, που περιμενε στα σκαλιά της εκκλησίας, επι μια ώρα (τον ...έστησε η Ζωη μια ώρα! Και δεν της το'χα!!!) ηταν, οπως τα γνωστα "παπαγαλάκια", οι...παπαράτσι πιο σωστα μου ειπαν πολυ χαρούμενος! Περιμενε την νύφη με υπομονη κρατώντας την ανθοδέσμη, που "την αποτελούσαν κόκκινα τριαντάφυλλα και μικρα λευκά άνθη"! Και οταν εκεινη, -επιτελους- έφθασε, αυτος την υποδέχθηκε χαρούμενος με ενα φιλι!
           Οχι...
           Οχι, η Βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν...πάτησε το πόδι, του υποπλοιαρχου του Εμπορικού Ναυτικού, οταν ο ιερέας ειπε "η δε γυνή να φοβηται τον άνδρα..."!!! Και να φαντασθειτε οτι ολα τα φλας των παπαράτσι ηταν στραμμένα στο σημείο εκεινο... Στο πόδι της Ζωης Κωνσταντοπούλου...
           Οχι...
           Οχι, η "σκληρη" του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωη Κωνσταντοπούλου, δεν του..."πάτησε το πόδι"!!! 
           Στον γάμο, που εγινε με παπά και με κουμπάρο, οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 500!
           Και βεβαια μεταξυ αυτων ηταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης, ο Αλεξης Τσιπρας με την σύντροφο του, την Περιστέρα, που έμειναν σε ενα πολυτελέστατο studio!!!
           Βεβαια, δεν ηταν στο γάμο του Σαββάτου οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ! Αλλωστε ηταν...κλειστός, οπως ήθελε το ζευγάρι! "Μονο οι γονείς και λίγοι (500!) καλοί φιλοι...", οπως ειχαν δηλωσει λιγες ημερες πριν απο το ιερό μυστήριο...
           Μα ασφαλως οι νεόνυμφοι και θα δεχθούν τις ευχες των πολλών φίλων τους (βουλευτων και συναδελφων του γαμπρού και άλλων...), σε δεξίωση που θα γινει σε λιγο καιρο, εδω στην Αθήνα!..
           Α!..
           Δεν γνωριζω εαν θα ειναι προσκεκλημένοι στην δεξιωση αυτη και οι κυριοι Νεραντζης και Μαρκογιαννάκης, με τους οποίους η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ειναι στα...μαχαίρια!!!
           Προσωπικα ευχομαι στους νεόνυμφους (Ζωή και Αποστολο) να ζήσουν και καλους απογόνους...
           Και η Ζωη ειναι εδω λοιπον!.. Στο κλαμπ των παντρεμένων! 
           Ζωη, τωρα να σε δω...
                                                                                                  Γιώργος Κοντονής







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου