ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!!

• Αδύνατη στην αμυνα η Μάλμε!
• Η "περίεργη" δήλωση του προπονητη της...
• Αποψε, ενας διαφορετικός Ολυμπιακος!

           Το γεγονος, οτι ο Ολυμπιακος εχασε το Σαββατο (επιμένω, οτι δεν κέρδισε ο Ατρόμητος!) στο Περιστέρι, δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ!
           Ετσι αποψε στο Μάλμε, ο Ολυμπιακος θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός!
           Θα δουμε λοιπον τον Ευρωπαίο Ολυμπιακο, που αποψε "παιζει" το αυριο του! Το μέλλον του! Πηγε με ολα του τα στελέχη στην Σουηδία, ο πρωταθλητης Ελλλαδος! Πηγε με ενα σκοπό και ενα στοχο! ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!
           Ναι!
           Ναι, αποψε ο Ολυμπιακος θα τα δώσει ΟΛΑ για να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, στον Ομιλο του! Ενας Όμιλος, απο τους δύσκολους στο Τσαμπιονς Λιγκ, αφου μετέχουν η πρωταθλήτρια Ισπανιας Ατλετικο Μαδριτης, η πρωταθλητρια Ιταλίας, η "μεγαλη κυρια" η Γιουβεντους και η πρωταθλήτρια Σουηδιας η Μάλμε, που ειναι η πιο πλούσια ομαδα της Σουηδιας! Με τις ομαδες αυτές, οι μεταξυ τους αγωνες παιρνουν...,γίνονται πιο ενδιαφέροντες και φυσικα ο Όμιλος παιρνει την μορφή του πιο δύσκολου και αμφιρροπου!..
           Βεβαια η δήλωση του προπονητη της Μάλμε, πως "ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα με "δυο πρόσωπα", οπως και η Μάλμε", ειναι άνευ σημασίας!.. Και αυτο επειδη σκόπιμα, δεν...παρουσιάζει την πραγματική εικόνα του πρωταθλητη Ελλαδος!.. Η Μάλμε ειναι..."αδύνατη"'στην αμυνα!..
           "Ο Ολυμπιακος, θα πρεπει να 'χτυπησει' την Μάλμε με κάθετες πάσες. Με πίεση πολυ ψηλα. Με καλη κυκλοφορία της μπάλας. Και φυσικα με προσεκτική αμυνα..."!!! Αυτη ειναι η θεση, οχι μονο του προπονητη Μιτσελ, αλλα και των...κατασκόπων του! 
           Ειναι βέβαιον παντως πως κάπως ετσι θα αγωνιστεί αποψε στο Μάλμε ο Ολυμπιακος, ο οποιος παει εκει, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!!  Αυτο αλλωστε, ζητησε απο τους παίκτες και ο πρόεδρος του Ολυμπιακου, ο Βαγγελης Μαρινακης, που μίλησε με τους αρχηγούς της ομαδας, λέγοντας πως "πρεπει σε καθε αγώνα να δείχνουν την πραγματική τους αξία, παίζοντας με δύναμη και με πάθος και μονο για την νίκη, τονίζοντας οτι ο πρωτος στοχος του Ολυμπιακου, ειναι το πρωτάθλημα..."!!!
           Τωρα...
           Στην Ευρωπη το ποδόσφαιρο ειναι γιορτή! Ειναι χαρα! Ειναι διασκέδαση!
           Δεν ειναι οπως εδω, που "παράγει βία"!!! Κατι που το είδαμε στην Κρήτη σε αγώνα Γ Εθνικης κατηγορίας οπου "φίλαθλοι" τραυμάτισαν μέχρι θανάτου εναν φίλαθλο του Εθνικου! Ετσι δικαια η πολιτεία πηρε την αποφαση να αναβληθούν ΟΛΟΙ οι αγωνες ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων, την ερχόμενη Κυριακη!!!
           Προσωπικα, για αλλη μια φορα θα φωνάξω, οπως το έκανα και θα το κανω παντα, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ!!!
                                                
 Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου