Φ Ο Ρ Ο Ε Λ Α Φ Ρ Υ Ν Σ Ε Ι Σ !!!

• Οι ανακοινώσεις του Πεωθυπουργου...
• Μειωση 50% στην εισφορά αλληλεγγύης...
• "Πακέτο" ελαφρύνσεων απο τον κ. Σαμαρα!

           Είθισται...
           Και βεβαιως αυτο γινεται, πιο σωστα ανακοινώνεται, καθε χρόνο απο την Θεσσαλονίκη!
           Το ιδιο πρόκειται να γινει και σημερα...
           Ο Πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας, που απο χθες βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, ειναι έτοιμος να ανακοινώσει εγκαινιάζοντας την φετινή Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονίκης  "πακέτο" φοροελαφρύνσεων, κατι που εδω και καποια χρονια (τέσσερα ολόκληρα χρονια ειναι αυτα, που ολο νεα μετρα, νεες φορολογίες μας έβαζαν...) ο ελληνικός λαος περίμενε πως και πως! 
           Ναι...
           Ναι να γελάσει και λιγο το χειλακι μας!..
           Οχι! 
           Οχι λοιπον μονο να δίνουμε...,η, μάλλον οχι μονο να μας επιβάλουν νέους φόρους συνεχώς... Ήρθε η ώρα να ανακοινωθούν και καποια μετρα ελαφρύνσεων απο τα συνεχόμενα βάρη! Απο τους τεράστιους φόρους! Απο τους φόρους επι του...φόρου!!!
           Ετσι λοιπον, ο Πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας, έπειτα απο τέσσερα συνεχή έτη αύξησης της φορολογίας αποψε απο την ΔΕΘ, αναμένεται να ανακοινώσει "Δέσμη μέτρων για την μειωση της φορολογικής επιβάρυνσης των πολιτών"! Και φυσικα αυτο ειναι ενα ανέλπιστο δώρο του Πρωθυπουργου και της Κυβερνησης του στον Ελληνα που ο φόρος τον εχει..."τσακισει" στην κυριολεξία!!! Θα πρεπει να υπογραμμίσω οτι ολα αυτα γίνονται παρα τις οποιες ενστάσεις διατηρεί η πλευρα των ελεγκτών, η οποια και βεβαια δεν "άναψε το πράσινο φως", εκει κατω στο Παρίσι!.. Ομως ο κ. Σαμαρας "θα προχωρήσει εστω και μονομερως στις φοροελαφρύνσεις"!
           Θα ανακοινώσει λοιπον σημερα απο την ΔΕΘ, ο Αντώνης Σαμαρας, το "πακέτο" που περιέχει.
           • Διορθώσεις του ΕΝΦΙΑ!
           • Μειωση του ειδικου φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης! Εδω θα εχουμε "κατα 30% μειωση του φόρου, ετσι ώστε η τιμή να φθασει στο ενα ευρω, ανά λίτρο"!
           • Μειωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης! Οπως εγινε γνωστο ο κ. Σαμαρας θα ανακοινώσει την "κατα 50% μειωση της εισφοράς αλληλεγγύης"! Θα πρεπει ομως να πω, πως θα συνεχίσει να επιβάλλεται και το 2015!!!  Και ακομα θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργος...
           • Την γενναία αύξηση των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές!  "Οι δόσεις θα γινουν εκατο"! Και το μετρο αυτο ειναι παρα πολυ καλο...
           Επιτελους ερχεται το πρωτο "πακέτο" των φοροελαφρύνσεων, υστερα απο τέσσερα χρονια συνεχόμενων νέων μέτρων, νέων σκληρών φόρων και νέων μειώσεων μισθών και συνταξεων!..
           Επιτελους φοροελαφρύνσεις!!!
                                                                                                       Γιώργος Κοντονής
           
  




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου