Ο Φ Ο Β Ο Σ !!!

• Έτοιμοι οι...180!
• Σε εκλογική ετοιμότητα...
• Ο λαος εχει τον...λογο!

           Ακομα...
           Ακομα και οι ΣΥΡΙΖΑιοι δεν θελουν εκλογες!
           Ναι!
           Οσο περνάει ο καιρος καταλαβαίνουν οτι τα...κουκιά δεν τους βγαίνουν!.. Ετσι εχουν ξεχνάει το θεμα των εκλογών! Εχουν πια καταπιει την γλώσσα τους! Κιχ, δεν βγαζουν!
           Το ειπε αλλωστε και στην ομιλία του στα εγκαινια της έκθεσης Θεσσαλονίκης ο ίδιος ο Πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας. "Γνωρίζουν οτι ημερα με την ημερα η Ελλάδα βγαινει απο το αδιέξοδο και αυτο δεν το θελουν, γιατι ετσι απομακρύνονται οι εκλογες που με πρόφαση την εκλογη νεου Προεδρου της Δημοκρατίας ζητουσαν...", ειπε χαρακτηριστικα ο Αντώνης Σαμαρας!!! Και εχει δίκιο...
           Τωρα...
           Τωρα στον Μέγαρο Μαξιμου "εκτιμούν οτι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τον αριθμο των 180 βουλευτων που απαιτείται για την αναδειξη του νεου Προεδρου της Ελληνικης Δημοκρατίας απο την παρούσα Βουλη..."! Παντως εαν παλι κατι δεν παει καλα, ολα ειναι έτοιμα ακομα και για εκλογες... Μου έλεγαν απο την Νεα Δημοκρατια...
         Ομως δεν ειναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν πως πρεπει να αλλάξουν καποια πραγματα και " ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται άμεσα απο τον λαο!"!!! 
           Με λίγα λογια εμεις ο κυρίαρχος λαος να εχουμε πλεον τον λογο! Και οπως ψηφιζουμε για την εκλογη των Βουλευτων, να ψηφιζουμε και για την εκλογη του Ανώτατου Άρχοντα!
           Αληθεια η δικη σας θεση πια ειναι;
           Ε;
           Και μην ξεχνάτε πως δεν ειναι λίγοι εκείνοι οι Βουλευτες, οι οποιοι φοβούνται πως δεν θα επανεκλεγουν και ετσι ειναι έτοιμοι να ψηφίσουν τον Πρόεδρο, τον οποιο θα υποδείξουν τα Κόμματα.
           Ο   Φ ο β ο ς λοιπον κυριαρχεί!!!
                                                                                                            Γιώργος Κοντονής



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου