ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!

• Μας..."γύρισε" στο 1981...
• Επιπεδο...ψαραγοράς, η Βουλη!
• Παλαιοκομματισμός της κακιάς ώρας...

           Εχει..."ανοίξει" το στόμα του και δεν ξέρει τι λεει...
           Τα βάζει με ολους και με ολα!..
           Ο λογος για τον εκπρόσωπο Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ, τον Πανο Σκουρλέτη, ο οποιος οπου σταθει και οπου βρεθει μιλάει "περι χρηματισμού βουλευτων..."!!!  
           Οι δηλώσεις αυτές του κ. Σκουρλέτη, εχουν "ανάψει φωτιές"!
           Ο "πόλεμος" μεταξυ της Κυβερνησης και της Αντιπολιτευσης ειναι "ανελέητος"! 
           Ειναι σκληρός!
           Ειναι απάνθρωπος!
           Ενας πόλεμος που θα αφήσει πολλα θύματα! Θύματα και απο τις δυο πλευρές! Και απο την Κυβερνηση και απο την Αντιποιτευση! 
           Θα πρεπει να σας πω, πως καποιοι βουλευτες απο τον ΣΥΡΙΖΑ "πήραν αποστάσεις απο τον εκπρόσωπο Τυπου", τον όποιον και στην κυριολεξία..."άδειασαν"!!!
           Ο ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνει λάσπη σε ολους και προς ολες τις κατευθύνσεις! Πρωταγωνιστής αυτής της τρελής...επιχείρησης ειναι ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποιος προκειμενου να κερδίσει τις εντυπώσεις ρίχνει κιλά λάσπης και σπιλώνει υπολήψεις των βουλευτων! 
           Ειναι γεγονος οτι μέχρι τωρα ο κύριος αυτος, εχει...πετάξει τόνους λάσπης, με σκοπό και με στοχο τον εκφοβισμό των βουλευτων, αλλα και οχι μονο!!!
           "Ολα τα κανει για την "ρημάδα" την καρέκλα..."!!!  Μου ειπαν καποιοι καλοί μου φιλοι, απο τον δικο του χώρο, οι οποιοι δεν συμφωνούν καθόλου ομως, με αυτες τις δραστηριότητες του δικού τους, εκπροσώπου Τυπου!..  Μαλιστα οπως υποστηρίζουν...,τον θεωρούν πιο σωστα, ναι τον θεωρούν υπεύθυνο για την κατάντια του Κοινοβουλίου, που μοιάζει, στην κυριολεξία με...ψαραγορά!.. Οι χυδαίες εκφράσεις! Οι απαράδεκτες ύβρεις! Και τα σαθρά εως φθηνά επιχειρήματα, εχουν ξεπεράσει καθε προηγούμενο!
           Ετσι,λοιπον, ολα οσα εχει κανει και συνεχίζει, ο Πάνος Σκουρλέτης, ειναι σίγουρο πως μας...γύρισαν πολλα πολλα χρονια πίσω! Μας...πήγαν στο 1981, στην εποχη του Ανδρεα Παπανδρεου  και των στενών συνεργατών του, που έφεραν αλλεπάλληλα κτυπήματα στην Ελλαδα, στην πατριδα μας!
           Μαλιστα, δεν ειναι λίγοι εκείνοι, που υποστηρίζουν οτι ο κ. Σκουρλέτης, με τις...ιδέες του και τα λεγόμενα του εχει φερει την χωρα, πολλα...,περισσοτερα χρονια πίσω! Την...πηγε στο 1965! Ναι! Σωστα διαβάσατε...
           Οι ενέργειες αυτες του εκπροσώπου Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν καλα προς τον...παλαιοκομματισμό, που σημερα ειναι της...κακιάς ώρας!!!
           Οι βουλευτες και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που εχουν διαχωρίσει την θεση τους απο αυτα που λεει και κανει ο κ. Σκουρλέτης, φωναζουν. "Κάποιος να τον μαζέψει..."!!!!!
           "Κάποιος να τον μαζέψει ρεε"!!!
           Άραγε υπαρχει, αυτος ο..."κάποιος να τον μαζέψει"; Ε;
           Τι λεει ο Αλεξης Τσιπρας, σε αυτα που οι δικοι του ανθρωποι φωναζουν και καταδικάζουν το εκπρόσωπο Τυπου, για τα λεγόμενα του και τα καμώματα του!!!
           Απάντηση χθες!!!



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου