"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ"!!!

• Ο...χορός ξεκινησε απο τον Μαραθώνα!
• Δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για πληρωμές...
• Ο Δημαρχος Ηλίας Ψινάκης "τα'χωσε" στον πρωην...

           "Δεν μπορω να ακούω μαλ..ες"!
           Ειπε ο Δημαρχος του Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, απευθυνόμενος στον πρωην Δημαρχο, που προσπαθούσε να δικαιολογήσει, ολα οσα ειχε καταγγειλει στο δημοτικό συμβουλιο, ο νυν!..
          "Δεν εχουμε λεφτα ουτε για να πληρώσουμε τους υπαλλήλους του δήμου τον επόμενο μήνα...", τόνισε χαρακτηριστικα ο φιλος μου Ηλίας Ψινάκης! Και για να προλαβει καποιον, η κάποιους, που θα του έλεγαν "εχεις υποχρέωση να τα βρεις...", πρόσθεσε. "Εχω ενα σχέδιο 'plan B' για να μην αφήσω τους εργαζόμενους στο δρομο..."!!!
          Οπως σε ολες τις συνεδριάσεις, ετσι και στην πρόσφατη ο Δημαρχος Ηλίας Ψινάκης "τα'χωσε" για αλλη μια φορα στους προηγούμενους ηγέτες του Μαραθώνα, λέγοντας. "Καμια κουλή δεν θα μου κανει αντιπολίτευση εμένα! Ηθελαν να σκάσει η 'βομβα' στην κουλή. Αμ δε...  Τωρα που κανω έλεγχο να δω τι θα πούνε..."!!!
           Και ολοι καταλαβαίνουμε τι εγινε στο άκουσμα ολων αυτων, απο τον Δημαρχο Ηλία Ψινάκη! Επεσε το γέλιο της...αρκούδας! Τα σχόλια..."έδιναν και έπαιρναν"! Αλλα δεν ειναι μονο ο τρόπος που τα λεει ο Ηλίας, αλλα οι κινησεις και πολυ περισσοτερο οι...φαρμακερές ατάκες του!!! Ατάκες που... "σκοτώνουν" στην κυριολεξία! Επειδη γνωριζω πολυ καλα τον Ηλία Ψινάκη σας λεω πως ειναι ενας ξεκάθαρος ανθρωπος, που δεν μπορει να κρύψει τιποτα! 
           Στις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο νεος δημαρχος μίλησε για πάρτυ που εκανε η προηγούμενη διοίκηση και καταχρέωσε τον δημο Μαραθώνα! Οπως ειπε μαλιστα, τουτη την ώρα ο Δήμος χρωστάει στην ΕΥΔΑΠ πανω απο ενάμιση εκατομμύριο ευρω!!!
          "Η αντιπολίτευση ηταν party animal. Εκαναν beach party, γιατι δεν πήραν λεφτα απο τις παραλίες! Εκαναν ice bucket party και...financial party"!!!  Τόνισε χαρακτηριστικα ο Ηλίας Ψινακης... Στο άκουσμα ολων αυτων ο κοσμος χειροκροτησε τη νεα δημοτική αρχη και ιδιαιτερα πολυ τον Ηλία Ψινάκη, ο οποιος υπογράμμισε οτι "δώσανε ετσι τα νεκροταφεία... Πάρε... Πάρε...στους δικούς τους ανθρωπους..."!!! 
           Τωρα...
           Τωρα, ο Δημαρχος Ηλίας Ψινάκης ανακοινωσε οτι θα υπάρξει αναγκαστική στάση πληρωμών, λέγοντας. "Είμαι στη θεση του Χαριλαου Τρικουπη, να πω το 'Δυστυχως Επτωχευσαμε', οπως τοτε ειπε εκεινος..."!!!
           Και δεν ηταν καθόλου αστείο αυτο που τονισε στο, δημοτικό συμβουλιο ο Ηλίας Ψινάκης... Ηταν περα για περα η αληθεια! 
           Ομως...
           Ομως το,ζητούμενο ειναι. Μηπως την πτώχευση του δήμου του Μαραθώνα ακολουθήσουν και αλλοι δήμοι! "Το θεμα ειναι εξαιρετικά σοβαρο..."!!! Μου ειπε καλος μου φιλος υπουργος και συνέχισε. "Υπαρχουν φόβοι, πως ισως εχουμε ενα είδος ντόμινο! Και την κήρυξη πτώχευσης του Δήμου Μαραθώνα, ακολουθήσουν και αλλοι δήμοι..."!!!
            Και ναι... Ετσι ειναι. Ο φόβος να ακούσουμε το "Δυστυχως Επτωχεύσαμε" και απο άλλους δήμους, ειναι μεγάλος, δυστυχως...
                                                                                                        Γιώργος Κοντονής
           



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου